Oregano: Perfekt till matlagning
- Flerårig växt med medicinska egenskaper
- Används för att skölja halsen, tandköttet och reglera matsmältningssystemet
- En bra ingrediens till pizza, sallader, fisk och kött
Oregano är en flerårig växt med flera medicinska egenskaper. Den används för att skölja halsen och tandköttet, samt bidrar till att reglera matsmältningssystemets funktion. Oregano är också en populär krydda i många maträtter, inklusive sallader, äggrätter, ost, grönsaker, fisk och kött. Det är en viktig ingrediens i pizza. Så den i april. Växten kräver en varm, skyddad position. Bladen med delar av stjälkarna skördas.
Odlingsinstruktioner för Oregano
Så oreganofrön i april. Växten trivs bäst på en varm och skyddad plats. Blad och delar av stjälkarna skördas när växten är välutvecklad.
Specifikation
- Såtid: april
- Ideal placering: Varm, skyddad plats
- Skörd: Blad och delar av stjälkarna<
Artikelnummer: 109275