batteriladdare

Vi har batteriladdare till de flesta batterier, uppladdningsbara laddare för AA/AAA, mobilladdare, Usbladdare, Laptop laddare, Kameraladdare, iPad laddare, med mera.

Laptopladdare

AcerAppleAsusDellFujitsuhpIBMSamsungSonyToshibauniversal
Kameraladdare

Canon casio fuji jvc kodak konica minolta nikonolympuspanasonic samsung sony Övrigt

Mobilladdare

htc iphone lgmotorolanokiapanasonicsagemsamsungSharpsiemens/benqsmartphones - pdaSonysony ericssonÖvrigt

Verktygsladdare

 dewalthitachimakita 

Batteriladdare


laddare  Vad är då en batteriladdare?
Batteriladdare är en elektrisk apparat som används för att ladda och återuppladda laddningsbara batterier, genom att låta elektrisk ström gå genom laddaren till batteriet.
En batteriladdare är en genial uppfinning! Du lagrar energi i ett batteri för att sedan kunna ta fram och använda det när det behövs, och sedan fyllas på med mera energi för att sparas tills nästa gång den ska användas.
Ett nyköpt laddningsbart batteri ska vanligtvis fulladdas i batteriladdaren innan det kan användas.
Ett batteri som återuppladdas behöver oftast inte vara helt slut innan laddningen påbörjas på nytt.

En bra laddare ska inte vara komplicerad, och man måste kunna lita på att resultatet den levererar blir bra varje gång den används.
Det är dessutom viktigt att det finns tillräckligt mycket kraft i laddaren för att fulladda batteriet, för att sedan övergå i sk underhållsladdning, något vi på 24.se alltid använder oss av.
Ett bra alternativ är att skaffa sig en extraladdare till bilen/båten eller husvagnen så du kan ladda din produkt var du än befinner dig.
Vi har speciella Universal 12 Volts billaddare som passar utmärkt för husvagnen, bilen och båten.

Man ska endast ladda s.k. laddningsbara batterier som är avsedda för batteriladdare.
Laddade batterier kan sedan användas och laddas många gånger om.
Idag finns det oerhört många olika batteri laddare på marknaden.
Batteriladdare med 12V funktion är också ett perfekt Wii tillbehör eller laptop tillbehör för er som vill spela eller arbeta på språng.

Tidningen PC för Alla har testat och räknat ut att uppladdningsbara batterier för några hundralappar kan ersätta engångsbatterier för uppåt 30000kr.
Det är ett skäl som räcker för att vi alla ska välja bort vanliga Alkaliska eller brunstensbatterier mot miljövänliga uppladdningsbara batterier.


Det finns lika många typer och styrkor på batteriladdare som det finns på laddningsbara batterier.
Strömadapter till notebooks, mobilladdare, batteriladdare till AA/AAA batterier, Kameraladdare...
Listan kan göras lång. Hos oss på 24.se hittar du alla modeller till rätt pris, original eller kompatibel modell, du väljer själv.


Olika typer av batteriladdare
Nästan alla bärbara kommunikationsprodukter, såsom mobiltelefon, bärbar dator, iPad, Smartphones, GPS använder ett elektriskt batteri som nästan uteslutande är uppladdningsbart.
Att ladda batteriet, kräver än så länge att mobilen är ansluten till en laddare som ansluts till elektrisk ström. Det finns pågående projekt från flera tillverkare där man ska kunna ladda produkten utan att fysiskt behöva ansluta den med kontakt, men än så länge finns ingen färdigutvecklad produkt.


Olika sorters laddare.
Det finns flera typer av batteriladdare hos oss på 24.se:
Billaddare, standardladdare, reseladdare, universalladdare, solcellsladdare, eller bordsladdare som ofta har synkningsfunktion inbyggd.

Mobilladdare
24.se har ett stort antal mobilladdare.
Mobiltelefoner har oftast relativt snarlika laddningsförhållande, vad gäller Ström och amperestyrka. Det är först på senare år Ampere-styrkan har ökat i och med intåget av sk Smartphones med stora LCD-skärmar som kräver mer kraftfulla batterier för att inte urladdas för snabbt. Däremot så har det funnits en uppsjö av olika laddkontakter, alla tillverkare har haft flera olika pluggar för sina mobiltelefoner. Nu har vi dock sett att nästan alla tillverkare har lyckats ena sig om en standardkontakt för laddning av mobiltelefoner, Micro-usb kontakt.
Nästan alla fabrikat har anslutit sig till den nya standarden:
Sony Ericsson, Nokia, Samsung, HTC, blackberry, Motorola och LG med flera. Vi får se om även Apple ändrar sina kommande iPhone modeller till MicroUSB, vilket inte är troligt.
Rätt mobilladdare till rätt pris för din mobiltelefon hittar du hos oss. Vi har nästan alltid allt i lager, och levererar omgående.


Kameraladdare
Vi har laddare för alla kameramärken, såsom Canon, Casio, Nikon, Olympus, Panasonic och Sony för att nämna några.
Den vanligaste modellen för att ladda ditt kamerabatteri, är att plocka ur själva batteriet och sätta den i en extern laddare, som förutom 230v också klarar 12V då man ofta är på språng när man fotograferar.
Det är därför viktigt att du vet vad ditt fotobatteri heter när du söker efter rätt batteriladdare till ditt kamerabatteri.

Laptop laddare
Här på 24.se hittar du Notebook laddare till din bärbara dator. Vi erbjuder både original och kompatibla acadapters från Acer, dell, Apple, HP, Ibm med flera.
AC-kabel medföljer nästan alltid när du köper kompatibel modell, väljer du däremot original så bör du titta vad som står i produkttexten.
Förutom specifika laptop laddare så finns det också Universell strömadapters med löstagbara pluggar.
Dessa passar majoriteten av de bärbara datorer som finns på marknaden, då du även kan justera voltstyrkan.
De billigare modellerna kräver att man själv justerar voltstyrkan, medan de mer avancerade laddarna känner av vilken Volt som krävs och levererar därefter.
På vissa modeller finns även laddkabel för 12Volts bil/båt/husvagnsuttag.

Standard batteri laddare
Inom denna genre finns en väldigt stor variation av laddare, allt ifrån de billigaste usb-laddarna som ansluts till ledig usbport på datorn, till de mer avancerade laddstationer med LCD-displayer.
I vissa ingår det även laddbara batterier.
Vårt exklusiva märke Ansmann erbjuder väldigt bra laddstationer som vi verkligen kan rekommendera.
Märket ANSMANN är välkänt över hela världen, men i Sverige är det relativt få som känner igen deras logotype.

Efter att ha testat deras laddare, är vi överraskade vilken enormt bra prestanda de levererar till laddningsbara batteri.
Ansmann är märket för dig som vill ha det bästa och inte det billigaste.

ANSMANN har ökat till att vara en av de mest kända tillverkarna inom segmentet över hela världen.
Idag finns Ansmanns batterladdare representerat i 50 länder och har mer än 300 medarbetare.


Många av oss använder nu bara mobiltelefoner i stället för vanliga telefoner i våra hem, då krävs det flera extra laddare som du hittar här.