Sortera efter
Produktnamn˄˅
Pris˄˅
Tillagd˄˅

iCarsoft felkodsläsare

Vill du diagnostisera bilen själv? Med en felkodsläsare från iCarsoft kan vem som helst felsöka sin bil. Det är en OBDII-läsare (On-board diagnostics) som kopplas till diagnosuttaget i bilen för att upprätta kommunikation med bilens styrenhet.

Idag är denna anslutning standard, vilket medför att iCarsoft felkodsläsare fungerar till de flesta bilmärken som Volkswagen, Volvo, Renault, Peugeot, Opel, Mercedes och BMW. Använd OBD2-läsaren för att läsa av felkoder, släcka felkodslampor, läsa oljetryck, luftmängd och tändning eller för att uppdatera styrenheternas programvara.


Fördelen med iCarsoft OBD2-läsare

Att felsöka och diagnostisera sin bil brukade vara förenat med krångel och stora kostnader. Därför utvecklades ett enklare sätt, ett sätt som gör att vem som helst kan ta reda på vad som är fel på bilen. För dig som bilägare resulterar det i minskade reparationskostnader och större transparens mellan dig och exempelvis bilreparatörer.

Vilken iCarsoft felkodsläsare passar mig?

Det finns några olika modeller och vilken felkodsläsare som passar dig beror på. Här finns dyrare modeller som är utvecklade för att läsa alla bilmärken och billigare alternativ som endast klarar att läsa av specifika bilmärken.

1. iCarsoft CR Elite – för alla bilmärken

Detta är premium-modellen från iCarsoft. Den fungerar på alla bilmärken och är perfekt för dig som inte vet vilken bil du kommer använda i framtiden, eller som vill kunna låna ut felkodsläsaren till vänner och familj.

2. iCarsoft CR Pro – för de flesta bilmärken

En semi-premium modell som fungerar på ett 40-tal olika bilmärken. Om de bilmärken som du och de i din närhet kommer använda stöds så är denna felkodsläsare att rekommendera för dig.

3. iCarsoft – för specifika bilmärken

Här kommer en lista på iCarsoft felkodsläsare i en lägre prisklass som stödjer specifika bilmärken. Dessa är perfekta för dig som inte planerar att använda ett annat bilmärke:

iCarsoft Vol V2.0 – för Volvo och Saab
iCarsoft Por V2.0 – för Porsche
iCarsoft VAWS V2.0 – för Audi, VW, Seat och Skoda
iCarsoft MB V2.0 – för Mercedes Benz
iCarsoft BMW V2.0 – för BMW

Marknadens lägsta priser

Hitta iCarsoft felkodsläsare till marknadens lägsta priser på 24.se Här får du alltid prisgaranti, 30 dagars öppet köp och leverans inom 2-3 dagar eller 24 h med expressfrakt. Beställ idag!