Praktiska saker som är bra att ha i bilen

Här kommer tips på bra saker att ha i bilen som passar dig som ska på bilsemester, eller som bara vill förhöja upplevelsen från dina bilresor. Prylarna som rekommenderas här är unika, otippade och väldigt smarta. Är du redo? Nu åker vi!

Psst. Juste! Dessa produkter gör inte bara bilresan smartare, roligare eller mer bekväm. När du köper dem på 24.se får du förutom marknadens lägsta priser även prisgaranti, 30 dagars öppet köp och leverans inom 2-3 dagar (eller 24 h med expressfrakt!).8 tips på bra saker att ha i bilen

Luftmadrass för bilen

På 24.se har vi ett ordspråk som lyder, det finns bilresor före och efter en luftmadrass för bilen! Det är ett absolut måste under långa bilresor och uppskattas av såväl stora som små. Denna produkt är smart och fungerar till nästintill alla bilmodeller.

Dualfläkt (För dig som inte har AC)

En bilresa som kantas av värmeslag är sällan en bra upplevelse. Detta tips är framförallt till dig som inte har en AC i bilen. En smart och enkel lösning för årets varmare månader!

Portabelt minikylskåp

Vad är en bilsemester utan ett minikylskåp för läskande dryck, snacks och frukt? Förhöj din resa med ett portabelt minikylskåp! Smidig produkt som gör stor skillnad.

Anti-stöt skydd för bilen

Inte det roligaste tipset, men väldigt nödvändigt. Du kommer tacka oss när du tagit dig igenom resan utan skador på bilen.

Bilorganisatör för solskydd i bilen

Det blir snabbt och lätt stökigt i bilen. Men med organisatör för solskydd i bilen kan du enkelt hålla koll på pengar, pass, kreditkort, solglasögon, hörlurar och allt annat som lätt kan försvinna.

Kylväska

Perfekt när du ska iväg på fest, middag utomhus i sommarvärmen eller strandhäng. Denna produkt har även ett generöst utrymme.

Väska till bilsäte

En självklarhet till varje bil! Här kan ni packa matsäck, dryck och andra prylar, samtidigt som ni får mer städat och bättre organisation i bilen!

Djurskrämma för bilen

En smart djurskrämma som monteras på bilen eller motorcykeln. Den använder sig av ett högfrekvent ljud som skrämmer bort vilda djur som älg, rådjur, hjort, räv, hare m.m. från vägbanan när du kör. Väldigt smart och gör bilresan bortom storstäderna betydligt mer säkert för både dig och de vilda djuren.