Bilglasögon

Här hittar du körglasögon, ett par glasögon som är speciellt utvecklad för att göra bilkörning bättre och mer säker för både dig och medtrafikanter. Glasögon för bilkörning ökar kontrasterna, reducerar reflektioner från sol och mötande bilar samt hjälper dig att se bättre när du kör i mörker. Här hittar du högkvalitativa körglasögon till marknadens lägsta priser!Nightvision glasögon för bilkörning

Glasögon för bilkörning i mörker är HD polariserande och det gula glaset gör bilkörning efter skymning mindre ansträngande för ögonen, så att du lättare kan fokusera på körningen. Gula glasögon för bilkörning är ett måste för alla som ofta kör bil i mörker.

Om körglasögon

Körglasögon som har glas med gul färg och polariserade glas gör bilkörning mer säkert. Polariserade glas ökar kontraster och reducerar reflektioner från sol och mötande bilar, medan det gula glaset för bilkörning i mörker gör det mindre ansträngande för dina ögon att koncentrera sig på vägarna.

Körglasögon till marknadens lägsta priser

Kör glasögon för bilkörning på 24.se. Här får du förutom marknadens lägsta priser, även prisgaranti, 30 dagars öppet köp, fri frakt och leverans inom 2-3 dagar eller 24 h med expressfrakt. Beställ körglasögon idag!