Solskydd

24.se är destinationen för bilägare och lifehackers som vill ha ovanligt smarta produkter till marknadens lägsta priser! Här hittar du solskydd och solgardin till bilen som effektivt reflekterar och isolerar mot värme och sol under sommarhalvåret. Det gör så att du får en behaglig värme i bilen, även när den står parkerad under stekande hetta. Det bästa av allt är att du på 24.se hittar såväl bra solskydd som solgardiner till marknadens lägsta priser!Solskydd för bilen

Alla med bil behöver ett solskydd för framrutan. Den här produkten är utformad som ett paraply vilket medför att du endast behöver fälla upp det för att få ett effektivt och heltäckande skydd på bilens framruta som blockerar solens värme och UV-strålar. Solskyddet är 140 x 79 cm och passar de flesta bilmodeller. När sommaren är över kan du enkelt fälla igen paraplyet och förvara det i bilens förvaringsfack.

Solgardin för bilen

Solgardin för bilen är en enkel och smart produkt som skyddar mot värme. Den fungerar som ett extra solskydd till bilen då den främst är till för bilens bakruta och fästs smidigt med hjälp av sugproppar.

Solskydd och solgardiner till marknadens lägsta priser

Köp solskydd och solgardiner på 24.se. Här får du förutom marknadens lägsta priser även prisgaranti, 30 dagars öppet köp, fri frakt och leverans inom 2-3 dagar eller 24 h med expressfrakt. Beställ online idag!