Sortera efter
Produktnamn˄˅
Pris˄˅
Tillagd˄˅

Elprodukter

24.se är destinationen för lifehackers och prylnördar. Det är nätbutiken som hjälper dig att hitta smarta prylar till ovanligt låga priser! Just den här kategorin är hem till vårt breda sortiment av billiga och högkvalitativa elprodukter. Välj och vraka bland nätadaptrar och laddare, elkablar, universal laddare, grenuttag, USB-strömadapter, strömadapter, reseadaptrar, strömbrytare och förlängningssladdar till precis allt däremellan.

När du handlar på 24.se får du alltid prisgaranti, 30 dagars öppet köp och leverans inom 2-3 dagar (eller 24 h med expressfrakt). Varför betala mer än du behöver? Beställ dina elprodukter idag!Nätadaptrar och laddare

Behöver du en nätadapter och laddare? Här hittar du snabbt och enkelt följande produkter: Nätadapter 230V-12V 1A, nätadapter 230V till 3-12V DC för bland annat kameror och surfplattor, universal nätadapter 3-12V som innehåller 7 adaptrar för dina elektronikprylar och Nätadapter 230V-12V 3A.

Elkablar

Här hittar du smarta elkablar för alla dina enheter som försörjer dem med el. För dig som behöver en elkabel att använda inomhus.

Strömadaptrar

Hitta allt från en smart Universal laddare med uttag för de 6 vanligaste anslutningarna på elektroniska produkter och USB-strömadapter till precis allt däremellan.

Fjärrstyrd strömbrytare

Har du exempelvis en värmepump eller annan produkt med fjärrströmbrytare? Då ska du titta här där det finns ett stort sortiment av fjärrstyrda strömbrytare.

Förlängningssladd

Spana in grenuttag som levererar! Vi har såväl snygga grenkontakter som smarta grenuttag med USB-anslutning.