Sortera efter
Produktnamn˄˅
Pris˄˅
Tillagd˄˅
VISAR 1-100 (163)1 2 Sista 100 per sida

Kaffe

Kaffe är livets dryck, men för många kantas strävan efter den perfekta koppen av höga kostnader. Därför presenterar vi ett paradigmskifte för kaffeälskare som smaker att njuta av till ovanligt låga priser. Här hittar du ett unikt utbud av högkvalitativa kaffebryggare, franskpress, mjölkskummare och kaffekvarnar som hjälper dig att få svart bälte i konsten att brygga kaffe.

Det bästa av allt? Här får du även prisgaranti, 30 dagars öppet köp och leverans inom 2-3 dagar (eller 24 h med expressfrakt!). Beställ dina kaffeprodukter idag!Produkter för alla kaffeälskare!

Vad som är den perfekta koppen kan givetvis skilja sig beroende på intresse, nördighet och tid. För den breda massan ska ett aromrikt kaffe levereras lika snabbt som det är gott genom en välkomponerad kaffemaskin.

Men sedan finns även alla ni kaffenördar. Ni som anser att kaffe inte bara är en dryck, utan ett hantverk som omges av speciella och färskpressade kaffebönor som mals manuellt och avrundas med sammetslent mjölk skummat till perfektion med en mjölkskummare.

På 24.se har vi kaffeprodukter för alla behov och typer av kaffeälskare. Nedan guidar vi dig till våra produkter!

Kaffebryggare och presskannor

Här hittar du kaffemaskiner och presskannor (även kallade kaffepress, franskpress och pressbryggare). Vårt noggrant utvalda sortiment av kaffebryggare brygger i optimal temperatur för att frigöra alla smakämnen och har samtidigt ett ovanligt lågt pris.

Våra kaffepressar passar dig som vill göra kaffet själv eller som inte vill ha ytterligare en maskin i köket. Vi har franskpressar i rostfritt stål, metall och glas.

Kaffekvarn och mjölkskummare

Det finns många olika tekniker för att göra Barista-kaffe själv som Aeropress, Chemex, Hario V60 eller franskpress. Oavsett vilken teknik du föredrar så har vi produkterna som hjälper dig från ax till limpa.

Här hittar du allt från billiga kaffekvarnar och mjölkskummare i rostfritt stål till precis allt däremellan. Kaffekvarnen hjälper dig att mala färska kaffebönor som sedan blandas med vatten mellan 92 till 96 grader. Mjölkskummaren är den sista lilla detaljen som gör koppen till en smakupplevelse av världsklass.

Kaffetillbehör

Har kaffekannan gått sönder, behöver du nya billiga refill kaffekapslar som är återanvändbara eller en filterhållare? Här hittar du praktiska tillbehör till dina befintliga kaffeprodukter så att du slipper köpa nya. Vi har även roliga tillbehör som barista-förkläde och kaffestenciler till precis allt däremellan.

Avkalkning och rengöring till kaffebryggaren

Att kalka av kaffekokaren eller kaffebryggaren och annan typ av rengöring är inte det roligaste, men det är väldigt viktigt. Här hittar du allt du behöver för att ge kaffemaskinen ett längre liv och lyfta kaffets smak – det tycker vi alltid är en smart grej!