Sortera efter
Produktnamn˄˅
Pris˄˅
Tillagd˄˅

Kaffebryggare & presskannor

kaffebryggare

Är du en av dem som knappt fungerar innan du fått dagens första kopp kaffe? Detta magiska, svarta livselixir är en stor del av mångas liv – men våra preferenser skiljer sig ändå åt. Vissa av oss föredrar kaffe med mjölk, en del vill ha så starkt och svart kaffe som möjligt, andra dricker endast kaffe av speciella bönsorter. Även sättet vi förbereder vårt kaffe på varierar drastiskt! På 24.se hittar du flera olika sorters kaffemaskiner och kaffebryggare online som du snabbt och enkelt kan klicka hem med snabb leverans.Hitta en kaffemaskinen som matchar din vardag!

Här hittar du allt mellan karaffer för gott droppkaffe (även känt som “Pour over kaffe”) och klassiska kaffebryggare till riktigt billigt pris - En av våra populäraste produkter är faktiskt enkoppsbryggaren som snabbt levererar en kopp kaffe!

Här hittar du även smidiga kaffebryggare med tillbehör som till exempel en to go-mugg – brygg kaffet direkt i muggen och ta med den i bilen på väg till jobbet! För dig som föredrar att dricka kaffe från en kaffepress erbjuder vi presskannor i glas eller metall. Med dessa stilfulla varianter behöver du bara malda kaffebönor och varmt vatten för att ordna en god kopp kaffe på några få minuter.