Sortera efter
Produktnamn˄˅
Pris˄˅
Tillagd˄˅

Glowsticks / Lysstavar

Här hittar du de omåttligt populära ljusstavarna som även kallas för Glowsticks till löjligt låga priser. Våra lysstavar säljs ofta tre gånger så billigt hos oss som hos våra konkurrenter – och vårt sortiment rymmer alla typer glowsticks som får dig att sticka ut från mängden.

När du handlar på 24 får du alltid prisgaranti, 30 dagars öppet köp, leverans inom 2-3 dagar eller 24 h med expressfrakt. Fynda Glowsticks idag!

Mer om vårt utbud av Glowsticks

Vi har med stor framgång sålt ljusstavar i över åtta år – men nu har vi vårt bredaste sortiment hittills. Här hittar du allt från storpack och ljusarmband till dricksglas, sugrör och skosnören.

Om Glowsticks

Det är en ljusstav (även kallad Light Stick) som aktiveras när man böjer den ordentligt så att ett knakande ljud hörs och glasampullerna inne i staven bryts. Det gör så att två olika vätskor blandas vilket skapar den lysande reaktionen. De används en gång och varar upp till 24 timmar. Därefter slängs den bland de vanliga hushållsavfallet.

Är de farliga?

Vätskan är helt ofarlig och lysstavarna är varken brandfarliga eller giftiga. De producerar inte heller någon värme – och alla våra Glowsticks är CE-godkända.

När ska de användas?

Lysstavar kan användas för att liva upp festen, på campingen, på konserten, under högtider, vid partyelden, barnkalaset, discot, i trädgården som belysning, på skattjakter eller på marknaden. Glowsticks är praktiskt taget passande för alla tillfällen!

Vilka färgalternativ finns?

De kommer antingen slumpmässigt blandade i färgerna grön, blå, gul, rosa/röd och orange eller i en valfri färg.

Högt betyg på Trustpilot

På 24.se hittar du glowsticks billigt. Hos oss får du dessutom prisgaranti, leverans inom 2-3 dagar, 30 dagars öppet köp och en kundservice som har tid för dig. Kanske är det därför vi har över en miljon nöjda kunder?

Varför betala mer än du behöver? Fynda idag!