Radiostyrda robotar

Här finns radiostyrda robotar som gör livet lite roligare! Hitta allt från smarta robotar som styrs via mobilen till intelligenta varianter som nästan får robotar som R2D2 från yttre galaxer att blekna i jämförelse. Upptäck ett utbud av prisvärda robotleksaker som du inte hittar någon annanstans!

När du handlar på 24 får du alltid prisgaranti, 30 dagars öppet köp, leverans inom 2-3 dagar eller 24 h med expressfrakt. Fynda redan idag!

Mer om vårt utbud av radiostyrda robotar

Vi genomsöker mässor, internet och kontinenter för att kunna erbjuda prisvärda prylar som du inte hittar någon annanstans. Här hittar du ett noggrant utvalt sortiment av smarta, roliga och intelligenta RC robotar.

Intelligenta robotar

Få tillökning i familjen med en radiostyrd robotleksak som kan sjunga, dansa, röra sig, prata, uppfatta gester samt reagera med rörelser och ljudeffekter – kan det bli roligare? Omåttligt populära bland både barn och vuxna!

För vem: Barn över 5 år eller vuxna som vill ha en kul och snygg pryl hemma eller på kontoret!

Smarta robotar

Bygg själv, programmera och styra med din mobil eller surfplatta genom tillhörande app – bara fantasin sätter gränsen för vad som är möjligt med dessa robotar!

För vem: För dig som vill utveckla barnens praktiska och logiska förmåga eller för vuxna som inte kan få nog av coola prylar!

Högt betyg på Trustpilot

24.se är en leverantör med ett stort sortiment av radiostyrda robotar. Hos oss får du dessutom prisgaranti, leverans inom 2-3 dagar, 30 dagars öppet köp och en kundservice som har tid för dig. Kanske är det därför vi har över en miljon nöjda kunder?

Varför betala mer än du behöver? Fynda idag!