Sortera efter
Produktnamn˄˅
Pris˄˅
Tillagd˄˅

Eltandborstar & tillbehör

Vill du få en bättre munhälsa? Genom att byta din manuella tandborste mot en eltandborste får du renare tänder, friskare tandkött och mindre plack. På 24.se hittar du ett stort sortiment av bra eltandborstar som tar hand om dina tänder.

När du handlar på 24 får du alltid prisgaranti, 30 dagars öppet köp, leverans inom 2-3 dagar eller 24 h med expressfrakt. Fynda bra eltandborstar till låga priser idag!

Mer om vårt utbud av eltandborstar

Tandläkare rekommenderar eltandborstar eftersom de har en mer effektiv plackborttagning. De utför nämligen tusentals borstdrag per minut, vilket är helt omöjligt att åstadkomma med en manuell tandborste!

Men vilken elektrisk tandborste är rätt för dig? Det beror till stor del på personliga preferenser. Nedan kommer en guide om val och funktioner som hjälper dig att hitta din perfekta modell.

Runt eller vanligt borsthuvud

Vilken som är bäst beror till stor del på tycke och smak. Om du gillar och känner dig trygg med ett “vanligt” borsthuvud så är det ett bra val. Om du snarare kan tycka att de känns stora, kan små runda borsthuvuden vara att föredra. De gör det dessutom enklare att komma åt överallt i munnen!

Smart eltandborste

Smarta modeller kostar mer, men de kan hjälpa dig att få en bättre tandborstningsteknik. De har inbyggda sensorer som analyserar din tandborstning och berättar om du borstat för hårt, varit för snabb eller missat att rengöra någonstans. Smidigt!

Timer

Den generella rekommendationen är att vi borstar omkring 1 minut i vardera käke. Många eltandborstar gör det enklare att hålla koll på hur länge vi borstar genom en inbyggd timer.

Borstningslägen

Gula fläckar på tänderna, känns tandköttet irriterat eller behöver du en totalrengöring? En batteridriven tandborste som har flera borstningslägen är fördelaktigt eftersom att det ger dig möjligheten att anpassa tandborstningen utefter behov eller vilja.

Högt betyg på Trustpilot

24.se – en leverantör av bra eltandborstar till schyssta priser på nätet. Hos oss får du prisgaranti, leverans inom 2-3 dagar, 30 dagars öppet köp och en kundservice som har tid för dig. Kanske är det därför vi har över en miljon nöjda kunder?

Varför betala mer än du behöver? Fynda idag!