Sortera efter
Produktnamn˄˅
Pris˄˅
Tillagd˄˅

Tandborsthuvuden

Håll dina tänder i toppskick genom att byta tandborsthuvud! På 24.se hittar du ett stort utbud av borsthuvuden för eltandborstar från varumärken som Philips och Oral-B. Välj mellan mjuka, mellan eller hårda borsthuvuden beroende på vad dina tänder behöver.

När du handlar på 24 får du alltid prisgaranti, 30 dagars öppet köp, leverans inom 2-3 dagar eller 24 h med expressfrakt. Fynda borsthuvuden till låga priser idag!

Mer om våra tandborsthuvuden

Det finns borsthuvuden som extra mjuk rengöring, daglig rengöring och djuprengöring mellan tänderna. Du väljer modell baserad på vad dina tänder behöver! Nedan kommer mer information om våra borsthuvuden.

Extra mjuk rengöring

Har du känsligt tandkött eller känns det irriterat? Då är ett borsthuvud med extra mjuk rengöring ett bra val för din tandborstning.

Djuprengöring mellan tänderna

Med ett borsthuvud som är utformat för djuprengöring mellan tänderna så minskar du risken för plackbildning på svåråtkomliga ställen.

Daglig rengöring

Ett perfekt val för din dagliga rengöring. Eftersom att dina behov kan variera är det även smart att köpa hem flera typer av borsthuvuden.

Högt betyg på Trustpilot

Handla borsthuvuden online på 24.se. Hos oss får du prisgaranti, leverans inom 2-3 dagar, 30 dagars öppet köp och en kundservice som har tid för dig. Kanske är det därför vi har över en miljon nöjda kunder?