Sortera efter
Produktnamn˄˅
Pris˄˅
Tillagd˄˅

Färgade linser

Har du alltid drömt om gröna ögon – eller vill du göra avtryck på Halloween? Vi har ett stort sortiment av färgade linser utan styrka för alla tillfällen. Hitta allt från vardagliga gröna, blåa, och bruna färglinser till spexiga Phantasee Crazy-linser som får dina ögon att se ut som att de tillhör en drake, ödla eller vampyr. Läskigt!

När du handlar på 24.se får du prisgaranti, 30 dagars öppet köp, leverans inom 2-3 dagar eller 24 h med expressfrakt. Fynda billiga färgade linser redan idag!

Mer om vårt utbud av färgade linser

Frihet är att själv kunna välja sin ögonfärg! Hos oss kan du välja och vraka mellan vardagliga och festliga färgade kontaktlinser. Här är allt du behöver veta för när du ska köpa färgade linser:

Typer

För eventet

Behöver du färgade linser till maskeraden, lajv, cosplay eller Halloween? Då kommer våra partylinser från det omåttligt populära varumärket Phantasee Crazy att göra susen. Eller vad sägs som att bli en drake, vampyr, ödla, dracula eller häxa? Oavsett vad du vill föreställa så kommer du att hitta det här!

För vardagen

Vill du få karamellbruna ögon som din omgivning kan drunkna ni? Eller vill du experimentera med en grön eller blå ögonfärg? Då rekommenderar vi våra färgade linser utan styrka som främst är till för vardagsbruk. Hitta månadslinser som räcker i 1-3 månader. Naturliga och väldigt snygga!

Tillbehör

Det vore ju himla tråkigt att bara kunna använda linserna en gång. Så glöm inte att köpa linsvätska med tillhörande linsbehållare!

Information

Storlek

De flesta av våra linser har en diameter om 14 till 14.2 och en baskurva på 8.6 vilket är standardmåttet som passar de flesta ögon.

Hygien

För linser som ska användas i mer än en dag är det viktigt att hålla en god hygien. Tvätta och torka händerna noggrant innan du sätter i och tar ut linserna – och låt dem alltid ligga i linsbehållaren över natten.

Applicering

När du ska sätta i linsen så börjar du med att placera den på ditt pekfinger. Därefter drar du ned det nedre ögonlocket med ring- eller långfingret på samma hand medan du med andra handen drar upp det övre ögonlocket. Sedan tittar du mot kontaktlinsen och placerar den i mitten av ögat.

Högt betyg på Trustpilot

24.se – den bästa platsen för att hitta roliga prylar online! Hos oss får du prisgaranti, leverans inom 2-3 dagar, 30 dagars öppet köp och en kundservice som har tid för dig. Kanske är det därför vi har över en miljon nöjda kunder?

Varför betala mer än du behöver? Fynda idag!