Sortera efter
Produktnamn˄˅
Pris˄˅
Tillagd˄˅

Reservdelar, laddare och tillbehör till rakapparater

På 24.se hittar du ett stort sortiment av reservdelar till rakapparater och skäggtrimmers. Här hittar du rakblad, skärhuvuden, rakborsthuvuden, distanskammar och laddare från stora tillverkare som Philips, Braun, Gillette och Remington.

Mer om vårt utbud av reservdelar

Är du redan nöjd med ditt befintliga rakverktyg? Vi har reservdelarna som gör att du slipper köpa en ny. Nedan kommer allt du behöver veta inför ditt köp.

Rakblad

Eftersom att rakbladen blir slöare allteftersom är en generell riktlinje från tillverkare att man bör byta rakblad var 18:e månad. Genom att byta rakblad förlänger du inte inte bara livslängden på din rakapparat, det minskar även risken att få raksår och irriterad hud.

Skärhuvud / Rakborsthuvud

Har ett eller flera rakblad på skärhuvudet slutar fungera? Då kommer ett nytt skärhuvud att göra susen. Det är dessutom enkelt att lossa och sätta dit ett skärhuvud, det tar bara 30 sekunder!

Distanskam

Ett tillbehör till din skäggtrimmer som gör att du kan anpassa längden på din trimning. Perfekt om din distanskam gått sönder, eller om din skäggstil kräver fler längdinställningar.

Laddare

Inget är tråkigare än att behöva köpa ett nytt rakverktyg för att laddare gått sönder. Som tur är har vi laddare för flertalet modeller inom rakapparater och skäggtrimmers.

Högt betyg på Trustpilot

24.se – den bästa platsen för att hitta reservdelar online! Hos oss får du prisgaranti, leverans inom 1-3 dagar och en kundservice som har tid för dig. Kanske är det därför vi har över en miljon nöjda kunder? Varför betala mer än du behöver? Fynda idag!