Sortera efter
Produktnamn˄˅
Pris˄˅
Tillagd˄˅

Drink- & bartillbehör

Bakom varje lyckad tillställning finns roliga och festliga drinktillbehör – och här finns festtillbehör i överflöd. Eller vad sägs om iskuber, sugrör, shotglas, whiskeystenar och Beer Pong-set? Välj mellan festtillbehören som garanterat imponerar på dina gäster!

När du handlar på 24.se får du prisgaranti, 30 dagars öppet köp, leverans inom 2-3 dagar eller 24 h med expressfrakt. Fynda drink- och bartillbehör redan idag!

Mer om vårt utbud av drinktillbehör

Det är detaljerna som är skillnaden mellan en medioker tillställning och en lyckad tillställning. Här kan du välja och vraka bland festtillbehör som får Michael Bindefeldts sjöslag att blekna i jämförelse. Läs tipsen nedan:

Whiskeystenar

Lika bra till hemmabaren för drinkmästaren till som present till svärfar. Fördelen med whiskeystenar är att de inte ger extra vatten till drycken vilket gör att den behåller sin karaktär. Bara lägg dem i frysen två timmar innan de ska användas och njut!

Sugrör

Snygga sugrör tar drinken till helt nya nivåer – och som vi nämnde tidigare. Hemligheten bakom en lyckas fest ligger i detaljerna! Här finns mängder av stilrena sugrör som är perfekt för den medvetna som vill minska plastkonsumtionen.

Drinkpinnar

De är pricket över i:et för drinkar som levererar många “Wow” och “Mmmmm…” på tillställningen. Här finns både stilrena och självlysande glowstick-drinkpinnar!

Beer Pong

Kan en fest ens kallas för en fest utan Beer Pong? Nej, vi trodde väl det! Här hittar du billiga Beer Pong-set som garanterat livar upp tillställningen.

Shotglas & brickor

Hitta mängder av snygga shotglas och shotbrickor som tar er in i dimman. Fyll på, skåla och låt festen börja!

Högt betyg på Trustpilot

24.se – den bästa platsen för att hitta roliga prylar online! Hos oss får du prisgaranti, leverans inom 2-3 dagar, 30 dagars öppet köp och en kundservice som har tid för dig. Kanske är det därför vi har över en miljon nöjda kunder?

Varför betala mer än du behöver? Fynda idag!