Trädgårdsslangar, bevattningssystem och vattenspridare

Ett bra bevattningssystem är grunden till en trädgård fylld med grönt gräs och färgglada blommor. Vi har ett stort utbud av både manuell och automatisk bevattning som gör att bevattningen sköter sig själv medan du exempelvis är på semester. Här finns alternativ för såväl krukväxter, växthus och trädgårdar till marknadens lägsta priser.Bevattning för trädgård

Behöver du bra verktyg för att förse din trädgård med vatten? Ovan hittar du allt mellan en utdragbar vattenslang, en praktisk sprinklerslang och en grym expanderbar trädgårdsslang med längd från 15-45 m. Här finns även vattenspridare som gör det än mer smidigt att bevattna trädgården och automatiskt bevattningssystem med 10 sprayventiler.

Bevattning i växthus

Vi har även bra produkter för att bevattna växthus, eller vad sägs om ett smart bevattningssystem som kan förse såväl krukväxter som växter i växthuset med vatten. Det kommer dessutom med 10 justerbara droppslangar om 155 cm.

Automatisk bevattning krukväxter

Letar du efter automatisk bevattning för krukväxter? Här hittar du automatisk bevattning via PET-flaskor, självbevattningsbollar och av glas som tar hand om bevattningen av dina krukväxter.

Bevattningsprodukter till marknadens lägsta priser

När du handlar på 24.se får du alltid prisgaranti, 30 dagars öppet köp, fri frakt och leverans inom 2-3 dagar eller 24 h med expressfrakt. Beställ produkterna för din bevattning idag!