Sortera efter
Produktnamn˄˅
Pris˄˅
Tillagd˄˅

Balansträning

Vill du komma igång med balansträning? Härligt tycker vi då det stärker hela kroppen! Vi har ett stort utbud av de bästa produkterna där du hittar allt från balansbollar, balansmattor, gymbollar och balanstränare till precis allt däremellan. När du handlar på 24.se får du alltid prisgaranti, 30 dagars öppet köp och leverans inom 2-3 dagar eller 24 h med expressfrakt. Beställ redskap för din balansträning idag!


Balansboll (Även kallad gymboll och balanstränare)

Träning med balansboll hjälper dig att bygga en grund som stärker hela din kropp. Detta genom att kroppen ständigt tvingas balansera, vilket aktiverar alla små muskler som annars inte skulle tränas.En balansboll passar perfekt för all träning där du vill fokusera på core- och balans, samt är bra för många olika sporter, pilates och rehabträning.


Balansplatta (Även kallad balansbräda)

En balansbräda är perfekt att ha både hemma och på kontor för rolig och bra träning i vardagen. Den övar upp din balans, och stärker fot, knäled samt din muskelstyrka. Då balansträning är väldigt skonsamt passar det både barn och vuxna!


Köp redskap för balansträning på 24.se

24.se är en återförsäljare av bra och billiga redskap för balansträning med över en miljon nöjda kunder. Här får du prisgaranti, leverans inom 2-3 dagar, 30 dagars öppet köp och en kundservice som har tid för dig

.

Varför betala mer än du behöver? Fynda idag!