Sortera efter
Produktnamn˄˅
Pris˄˅
Tillagd˄˅

Maskiner och redskap för handträning

Handträning stärker dina handleder och fingrar. Det är vanligt för både rehabträning som klättring, styrketräning eller för att bygga en bas som stärker armar. I vårt sortiment hittar du allt från fingertränare, handtränare och handledstränare till precis allt däremellan! När du handlar på 24.se får du alltid prisgaranti, 30 dagars öppet köp och leverans inom 2-3 dagar eller 24 h med expressfrakt. Beställ redskap för din handträning idag!


Så tränar du handleder och fingrar

Fingerträning och handledsträning stärker hela armarna. Det är vanligt förekommande inom exempelvis klättring för att klara de högre nivåerna och styrketräning för att undvika skador.

Produkter för att träna handlederna

Utgörs av ett handtag som du pressar med handen. Pressa handtränaren 30 x 3 gånger en gång om dagen för en handledsträning som kommer göra under för dina handleder!

Produkter för fingerträning

Ta din finger och greppstyrka till nästa nivå med en fingertränare. Använd fingertränare av gummi eller silikon för lättare vikter och mindre maskiner för tyngre vikter.

Köp redskap för handträning på 24.se

24.se är en återförsäljare av bra och billiga redskap för din handträning med över en miljon nöjda kunder. Här får du prisgaranti, leverans inom 2-3 dagar, 30 dagars öppet köp och en kundservice som har tid för dig.

Varför betala mer än du behöver? Fynda idag!