Sortera efter
Produktnamn˄˅
Pris˄˅
Tillagd˄˅

Träningsrep & gummiband

Träningsrep och gummiband erbjuder bland de bästa träningen du kan få hemma. Här hittar du ett stort sortiment av billiga träningsband med allt från dragremmar, motståndsband, multitrainers och gymband till precis allt däremellan.

När du handlar träningsrep och träningsband på 24.se får du förutom marknadens lägsta priser, även 30 dagars öppet köp och leverans inom 2-3 dagar eller 24 h med expressfrakt. Beställ idag!Typer av träningsrep & träningsband

Träningsrep och gummiband är perfekt för träning hemma. De är funktionella, enkla och hjälper dig att träna hela kroppen genom att använda din vikt som motstånd. Här kommer lite mer information om vilka typer som finns:


- Träningsband

Elastiska träningsband kallas även gummiband, gymband, resistensband och motståndsband. Motståndsband ger dig en träning som går att variera i all oändlighet och alla viktiga muskelgrupper. Sätt ditt träningsband på en dörr eller handtag för att komma igång med ett snabbt, smidigt och roligt träningspass!


- Multitrainers / träningsrep

Multitrainers som ofta även kallas träningsrep är bland det första produkterna ett gym tar in just för att de ger en så bra och flexibel träning. De har grepp för både händer och fötter samt justerbara längder så att du kan träna hela kroppen.


- Dragremmar

Dragremmar används vid marklyft och annan styrketräning. De hjälper dig att minska skaderisken vid tunga lyft eftersom att de motverkar överbelastning av handleder.


Köp träningsrep & gummiband på 24.se

24.se är en återförsäljare av bra och billiga redskap för balansträning med över en miljon nöjda kunder. Här får du prisgaranti, leverans inom 2-3 dagar, 30 dagars öppet köp och en kundservice som har tid för dig.

Varför betala mer än du behöver? Fynda idag!