Sortera efter
Produktnamn˄˅
Pris˄˅
Tillagd˄˅

Boxning

Vill du börja träna boxning hemma? Vi har ett stort utbud av boxningssäckar, boxbollar, mitsar och boxningshandskar för både barn och vuxna till marknadens lägsta priser.

När du handlar på 24 får du alltid prisgaranti, 30 dagars öppet köp, leverans inom 2-3 dagar eller 24 h med expressfrakt. Köp dina träningsredskap för boxning idag!Kom igång med boxningsträning hemma

Boxning och säckträning hemma är bland det bästa du kan göra för att få ett effektivt och roligt träningspass på dina villkor. I vårt breda sortiment hittar du även redskap inom kickboxning och boxning för barn så att fler i familjen kan delta!

Träningsredskap boxning

Boxnings & kickboxningshandskar

Först behöver du ett par handskar. Skillnaden mellan handskar för boxning och kickboxning är att handskarna är tunnare för kickboxning. Här hittar du både boxnings- och kickboxningshandskar för både barn och vuxna!

Mitsar och boxboll

Boxning för barn och vuxna handlar om att kunna öva upp reflexer och riskfritt kunna öva in slag mot varandra. Därför är mitsar och boxbollar viktigt för att komma igång med boxningsträning hemma.

Boxningssäck och skydd

Säckträning är perfekt för din boxningsträning eftersom att de över upp slagstyrka och kondition. Huvudskydd och magskydd är också viktigt för att riskfritt träna mot varandra.

Köp träningsredskap för boxning på 24.se

24.se – den bästa platsen för att bra och billiga träningsredskap för boxning online! Hos oss får du prisgaranti, leverans inom 2-3 dagar, 30 dagars öppet köp och en kundservice som har tid för dig. Kanske är det därför vi har över en miljon nöjda kunder?

Varför betala mer än du behöver? Fynda idag!