Sortera efter
Produktnamn˄˅
Pris˄˅
Tillagd˄˅

Gångstavar

Vill du köpa gångstavar? Grattis – då har du kommit rätt! Vi har genomsökt marknaden för att kunna erbjuda dig allt inom vandringsstavar till marknadens lägsta pris. Här hittar du allt från smarta tillbehör och olika hopfällbara gångstavar till precis allt däremellan.

När du handlar på 24 får du alltid prisgaranti, 30 dagars öppet köp, leverans inom 2-3 dagar eller 24 h med expressfrakt. Köp dina gåstavar idag!Därför ska du köpa gåstavar

Gångstavar har ett gäng olika benämningar som vandringsstavar, träningsstavar eller promenadstavar – men oavsett vad de kallas så har de alla samma ergonomiska utformning. Därför används de flitigt av såväl vardagsmotionärer som fjällvandrare!

Gåstavar är bra för äldre

Vandringsstavar är populära bland äldre eftersom att de har en ergonomi som avlastar muskler och leder genom att skjuta ifrån vid varje steg. Vid nedförsbacke bromsar du även upp, vilket avlastar knäna.

Träningsstavar ökar förbränningen

Träningsstavar är perfekt för träning då de hjälper dig att gå längre och snabbare. En annan stor fördel är att de även aktiverar en större del av kroppen än bara benen, vilket ökar din förbränning!

Typer och tillbehör

På 24.se hittar du olika typer av gångstavar och tillbehör. Här kan du läsa mer inför ditt köp!

Hopfällbara gångstavar

Vikbara gångstavar är det smidigaste alternativet för dig som vill ta med gångstavarna till fjällen eller på resan. Vik bara ihop och bär med ryggsäcken!

Gummifötter till gångstavar

Det bästa tillbehöret till gångstavar! Det är små toppar som du sätter fast längst ned på gångstavarna. Eftersom de är gjorda av gummi så ger dem dig bättre fäste och minskar risken för att halka. Perfekt för dig som vill vandra och motionera på vintern!

Köp gåstavar på 24.se

24.se – den bästa platsen för att hitta billiga och bra gångstavar online! Hos oss får du prisgaranti, leverans inom 2-3 dagar, 30 dagars öppet köp och en kundservice som har tid för dig. Kanske är det därför vi har över en miljon nöjda kunder?

Varför betala mer än du behöver? Fynda idag!