Yoga- & pilatesbollar

Pilatesbollar har ett otroligt stort användningsområde, vilket är orsaken till att de även kallas yogabollar, träningsbollar och gymbollar. Det är ett träningsverktyg du kan använda hemma, när du utför pilates, i yogastudion eller på kontoret (Japp, vi har självklart träningsbollar på vårt kontor!). På 24.se hittar du billiga pilatesbollar i olika storlekar som hjälper dig i din träning.

Här får du förutom marknadens lägsta priser även prisgaranti, 30 dagars öppet köp och leverans inom 2-3 dagar eller 24 h med expressfrakt. Köp din pilatesboll idag!Vad är grejen med yogabollar?

Anledningen till att pilatesbollen vuxit i popularitet är att den är ett väldigt bra träningsverktyg som används flitigt inom många olika träningsformer. Eftersom att yogabollen är ostabil så behöver kroppen balansera sig själv, vilket gör att många både små och stora muskler hela tiden måste aktiveras, det gör i sin tur att du blir både starkare och mer välbalanserad.


Storlek på pilatesbollar

Grubblar du över vilken storlek du ska välja på pilatesbollen? Inga problem – här kommer en liten guide som hjälper dig att välja bästa pilatesbollen för dig. När det handlar om att välja rätt storlek på träningsbollen så finns ett enkelt knep och det är att ta bort 100 cm från din längd för att veta hur många diameter din boll behöver vara. Är du 160 cm lång så behöver du en boll som ä ca 55-65 cm i diameter.


Hitta storleken på din gymboll:

Pilatesboll 55 cm

Gymboll 55 cm passar dig som är mellan 150 till 160 cm lång.

Pilatesboll 65 cm

Gymboll 65 cm passar dig som är mellan 160 till 165 cm lång.

Pilatesboll 70 cm

Gymboll 70 cm passar dig som är mellan 165 till 170 cm lång.


Träningsbollar till marknadens lägsta priser

Köp din pilatesboll billigt på 24.se. Här får du förutom marknadens lägsta priser även prisgaranti, 30 dagars öppet köp och leverans inom 2-3 dagar eller 24 h med expressfrakt. Varför betala mer än du behöver? Beställ en gymboll idag!