• ⭐ Leverans 1-3 dagar
  • ⭐ 365 dagars öppet köp
  • ⭐ Frakt 49kr
  • klarna
WiFi elmätare / Energimätare för strömförbrukning
WiFi elmätare / Energimätare för strömförbrukning
WiFi elmätare / Energimätare för strömförbrukning

WiFi elmätare / Energimätare för strömförbrukning

199 kr
299 kr
I lager, levereras inom 1-3 vardagar

Beskrivning

Energimätare för strömförbrukning


Styr många elektriska apparater på distans genom att enkelt ansluta dem till den här trådlösa smarta kontakten och anslut dem till din smartphone eller surfplatta via Wi-Fi-routern. Med den praktiska strömmonitorn kan du snabbt se exakt hur mycket ström produkten använder just nu, eller hur mycket ström den har använt.

Enkel att installera
Du behöver inte vara en teknisk begåvning eller elektriker för att styra och automatisera dina anslutna apparater och enheter. Allt du behöver är en smart kontakt och din Wi-Fi-router. Vår intuitiva app ger dig möjlighet att slå på eller av apparater på distans och automatiskt. Den kan även fungera tillsammans med röststyrningssystem som Amazon Alexa eller Google Home.

Supertunn - inga fler blockerade uttag
Dessa supertunna apparater har utformats för att undvika problemet med att smarta kontakter blockerar angränsande uttag - våra kontakter är både smarta och tunna för din bekvämlighet.

Schemalägg och para ihop
Ställ in tidsscheman för när kontakten ska slå på apparater eller koppla dem med andra för att skapa rätt stämning som kan aktiveras med ett enda kommando eller en enda knapptryckning.

Övervaka strömförbrukning
Identifiera apparater som använder för mycket ström snabbt för att se till att du lever i ett smart och energisnålt hem.

Om Nedis SmartLife
Upptäck ett stort och ständigt växande sortiment av produkter - såsom lampor, brytare, uttag, sensorer och kameror - som alla kan styras med en lättanvänd och intuitiv app. Med röststyrningsfunktioner som stöds av Amazon Alexa och Google Home och utan behov av något annat än ditt befintliga Wi-Fi-nätverk är detta ett anslutet, smart hem på ett enkelt sätt.
Oavsett om du letar efter en enda smart lampa eller ett uttag, eller om du vill automatisera hela huset, kan du upptäcka hur lättillgänglig smart teknik är i dag.

Specifikationer
Nätkontakt: Schuko / Type F (CEE 7/7)
Ström: 10 A
Trådlös teknik: Wi-Fi
Max. strömutgång: 2500 W
Antennens förstärkning: 2 dBi
App tillgänglig för: Android™ & iOS
Driftstemperatur: -10 - 40 °C
Frekvensomfång: 2400 - 2483.5 MHz
Kompatibel med smarthome: Nedis® SmartLife
Max. Radio uteffekt: 20 dBm
Spänning: 100 - 240 VAC 50 Hz

Detaljer

Prishistorik

Recensioner

  • ⭐ Leverans 1-3 dagar
  • ⭐ 365 dagars öppet köp
  • ⭐ Frakt 49kr

🍪

Vi använder Cookies.
Om du fortsätter att använda vår hemsida innebär det att du samtycker med detta. Läs mer >>