Sortera efter
Produktnamn˄˅
Pris˄˅
Tillagd˄˅

Kamerabatterier

Visste du att: Alla våra batterier genomgår 13 olika tester för att säkerställa högsta kvalité enligt ISO-certifieringskraven som vår fabrik ingår i. Att vi har Sveriges bästa priser beror på ett unikt samarbete direkt med tillverkaren. Viktigt förutom kvalitén är batteriets tillverkningsdatum. Våra batterier säljs i snitt 33 dagar efter det att dem tillverkats, vilket borgar för "färska batterier".

Nästan alla kamerabatterier som tillverkas idag är sk lithium-jon batterier. Fördelarna är många: - De har hög batterikapacitet i förhållande till sin vikt. - Batteri utan minneseffekt, dvs de försämras inte om du laddar dem innan dem är urladdade. - Saknar kvicksilver, kadmium och bly, vilket värnar om vår miljö. - IC Chip (förhindrar överladdning) Tips! NiMh batterier behöver urladdas helt så ofta som möjligt för att uppnå full kapacitet, medan Li-Ion batterier inte behöver urladdas innan laddning.

Nya kameramodeller tillkommer hela tiden, och alla kanske inte står med på respektive produkt. För att hitta det batteri till kameran du söker, skriv in batteriets namn i "Sök i butiken" fältet.

Visa alla batterier från: Canon, HP, Nikon, Sony, Samsung


Välj Underkategori till vänster för att se alla kamerabatterier av ett märke.

Kamerabatterier

Alla våra kamerabatterier är godkända enligt ISO-certifieringskraven, alla batterierna har då gått igenom 13 olika rester för att säkerhetsställa högsta kvalitet. Vi har marknadens lägsta priser, på grund av ett bra samarbete direkt med tillverkaren. 24.se har ett enormt utbud av kamerabatterier och kan nästan garantera att vi har ett batteri som passar din kamera. Vi har kamerabatterier i märken som Canon, Casio, Hitachi, JVC, Kodak, Nikon, Olympus och många fler. Behöver du ett nytt batteri till din kamera? Kolla på ditt gamla batteri för att få batteribeteckningen, sök sedan med hjälp av vår sökfunktion och hitta rätt batteri till just din kamera. Ett bra batteri till din kamera är A och O. Är batteriet dåligt är du inte heller nöjd med din kamera, så köp nytt batteri hos 24.se när ditt gamla börjar ta slut. Ska man ha ett extra batteri till sin kamera? För att besvara denna fråga, måste du tänka på hur mycket du tänker använda din kamera. Ska du på en resa där du kanske inte har tillgång till el och kan inte ladda ditt kamerabatteri? Kommer du ta en massa bilder? I sådana fall kan ett extra batteri underlätta för dig. Kolla vårt stora sortiment av Olympus batteri, Canon batteri, Hitachi batteri, JVC batteri. Har du en Sony, Nikon, Canon kamera eller någon annan välkänd kamera har vi garanterat ett kamerabatteri som passar din kamera. Dessa till mycket låga och förmånliga priser. Att tänka på! Vissa äldre så kallade NI-MH kamerabatterier behöver så ofta som möjligt laddas ur helt medan vissa kan laddas när som helst under användandet, kolla i din bruksanvisning för att ge ditt batteri den längsta möjliga livslängd. Behöver du kameraladdare eller kamerafilter kan vi erbjuda ett lågt pris till alla kamera märken.