Sortera efter
Produktnamn˄˅
Pris˄˅
Tillagd˄˅
VISAR 1-100 (157)1 2 Sista 100 per sida

Fjärrkontroller till populära TV-modeller

Köp TV fjärrkontroller online på 24.se.
I denna kategori hittar du fjärrkontroll för TV-apparater från alla stora tv-tillverkare.
Vi erbjuder Samsung fjärrkontroll, Universala fjärrkontroller, Sony fjärrkontroll, LG fjärrkontroll, Philips fjärrkontroll.
Tappat bort din fjärrkontroll? Hos oss kan du köpa en ny fjärrkontroll till riktigt bra pris!

Vi säljer 4 olika sorters fjärrkontroller:
- Original fjärrkontroll
Denna remote kontroll är tillverkad av TV tillverkaren själv och håller oftast högsta kvalité men är också normalt sett dyrast.

- Fjärrkontroll Kopia
Denna remote kontroll är inte tillverkad av TV tillverkaren och har då inte heller deras logotyper. Fjärrkontrollen har samma funktioner och ser i stort sett likadan ut, prisbilden är betydligt lägre.

- Kompatibel Fjärrkontroll
Denna fjärrkontroll har samma funktioner som original fjärrkontrollen men ser inte likadan ut som originalet, priset är också fördelaktigt.
- Universal Fjärrkontroll
En universal remote control kan vara uppbyggd på olika sätt.
Antingen så passar den de flesta fabrikat och modeller, följden blir då att många knappar inte används av alla modeller.
Med en ersättningskontroll eller universalfjärrkontroll kan du ersätta originalkontrollen om den gått sönder eller ersätta dina vanliga fjärrkontroller med en enda.
Det kan vara praktiskt om du använder TV, DVD-spelare m.m.
Den andra modellen är universal per fabrikat vilket betyder att du kan köpa en universal fjärrkontroll till Samsung, LG, Sony, Philips och då är den speciellt anpassad för det märket men passar i stort sett alla modeller.
En universal fjärrkontroll väljer man oftast om man inte hittar sin modell eller vill kunna använda den till flera apparater.
Vi på 24.se säljer bägge modellerna.