• ⭐ Leverans 1-3 dagar
  • ⭐ 365 dagars öppet köp
  • ⭐ Frakt 49kr
  • klarna
Baseus TWS In-Ear Bluetooth Headset - Vit
NYHET
-13%
Baseus TWS In-Ear Bluetooth Headset - Vit
Baseus TWS In-Ear Bluetooth Headset - Vit
Baseus TWS In-Ear Bluetooth Headset - Vit
Baseus TWS In-Ear Bluetooth Headset - Vit

Baseus TWS In-Ear Bluetooth Headset - Vit

649 kr
749 kr
Just nu har vi bara 3 kvar av denna produkt

Beskrivning

Baseus Bowie E9 In-ear-hörlurar - vit  • Upp till 5 timmars speltid

  • Sammanlagd speltid med fodral är upp till 30 timmar

  • Vattenavvisande IPX5-skydd


Upplev musik på ett smidigt och säkert sätt med Baseus Bowie E9 True Wireless In-ear-hörlurar! Dessa hörlurar är inte bara ett teknologiskt fantastiska, utan också det perfekta komplementet till din vardag och träning. E9 är utrustad med ett fantastiskt ljud och är utrustad med ett flertal smarta funktioner. Med IPX5-skyddet har hörlurarna ett vattenavvisande skydd och klarar mindre stänk.

Bluetooth 5.3


Med den senaste Bluetooth 5.3-teknologin ger Bowie EZ10 en enastående ljudkvalitet och en stabil anslutning. Du kan säkert gå runt och röra dig upp till 10 meter utan att tappa anslutningen till din enhet. Den trådlösa designen ger dig total frihet och bekvämlighet när du njuter av din favoritmusik, poddar eller samtal.

Laddningsfodral


Det medföljande laddningsfodralet är mer än bara ett fodral - det förlänger din musikupplevelse. Med upp till 5 timmars speltid på hörlurarna och ytterligare 30 timmars speltid med hjälp av laddningsfodralet, kommer du att ha enastående musikupplevelser hela dagen lång.

Maximal komfort


Bowie E9 True Wireless In-ear-hörlurar är utformade för att vara en perfekt passform i dina öron och garanterar maximal komfort. De är också utrustade med en mikrofon för handsfree-samtal och touchkontroller för enkel användning. Den har även LED-belysning som ger ett elegant utseende.

Specifikation:
- Anslutning: Bluetooth 5.3
- Driftstid: Ca. 5 tim
- Driftstid med laddningsfodral: 25-30 tim
- Laddningstid: 1 tim
- Räckvidd: Upp till 10 m
- Batterikapacitet: 400mAh (laddningsfodralet), 40mAh (hörlurar)
- Frekvens: 20-20000Hz
- Skydd: IPX5
- Storlek laddningsfodral: 6,15 x 4,5 x 2,5 cm
- Material: ABS, PC
- Innehåll i förpackningen: Baseus Bowie E9 In-ear-hörlurar, laddningskabel USB-A till USB-C, extra hörlurskuddar, användarmanual
- Färg: VitBaseus
Baseus är ett varumärke som tillhandahåller konsumentelektronik och namnet har sitt ursprung från deras kärnvärde ”Based on User”. Med en stor katalog av produkter är de framförallt kända för sin minimalistiska, stilrena och praktiska design. Du kan hitta accessoarer och tillbehör för bland annat smartphone, surfplatta och laptop som förenklar din vardag.

Detaljer

Prishistorik

Recensioner

  • ⭐ Leverans 1-3 dagar
  • ⭐ 365 dagars öppet köp
  • ⭐ Frakt 49kr