• ⭐ Leverans 1-2 dagar
  • ⭐ 365 dagars öppet köp
  • ⭐ Frakt 49kr
  • klarna
Luftfuktare med ultraljud och UV-ljus
NYHET
Luftfuktare med ultraljud och UV-ljus
Luftfuktare med ultraljud och UV-ljus
Luftfuktare med ultraljud och UV-ljus
Luftfuktare med ultraljud och UV-ljus

Luftfuktare med ultraljud och UV-ljus

549 kr
Just nu har vi bara 2 kvar av denna produkt

  • prisjakt

Beskrivning

Elegant och hälsosam luftfuktning med Deerma F628S  • UV-ljus för 360° vattenrening

  • justerbar luftfuktighet mellan 45% och 90%

  • tyst drift på endast 30 dB


Deerma F628S är en ny generation luftfuktare som kombinerar elegant design med enkel användning och djupvattenrening. Den hjälper dig att ta hand om din och din familjs hälsa genom att skapa en hälsosam och behaglig inomhusmiljö.

Optimal prestanda och säkerhet


Den genomtänkta designen garanterar pålitlig och hälsosäker drift. Vattnet passerar genom en integrerad kanal som exponeras för UV-ljus, vilket ger en 360° rening. Sedan släpps en ren och fräsch mist ut för att säkerställa att luften i ditt hem är ordentligt fuktad.

UV-ljusens magi


UV-ljusrening ger en kemikaliefri och säker miljö. Deerma F628S säkerställer att luften är fri från skadliga föroreningar och biverkningar, vilket ger en hälsosam inomhusmiljö snabbare än du tror.

Anpassad luftfuktighet för ditt välbefinnande


Deerma F628S upprätthåller en konstant luftfuktighet mellan 45% och 90%, vilket är optimalt för människokroppen. Ställ in önskad fuktighetsnivå och luftfuktaren slutar automatiskt när denna nivå uppnås, vilket förhindrar överfuktning.

Enkel och intuitiv användning


Med ett användarvänligt gränssnitt och inbyggd hygrometer kan du enkelt övervaka luftfuktigheten och rumstemperaturen. De intuitiva knapparna låter dig ställa in det optimala läget för din livsstil.

Luftfuktning dygnet runt


Deerma F628S fungerar tyst vid endast 30 dB och har en avstängningsfunktion för displayen, vilket ger en ostörd sömn. Njut av en lugn och hälsosam natt i en optimalt fuktad miljö.

Skräddarsydd schema och vattenmängd


Du kan ställa in ett anpassat luftfuktningsschema upp till 12 timmar i förväg. Justera mängden sprayad vatten i tre nivåer för att passa dina behov. Upptäck vad som fungerar bäst för dig och njut av perfekt fuktad luft.

Stilren och praktisk design


Deerma F628S har en imponerande kapacitet på 5 liter som räcker för en hel dags användning. Den transparenta indikatorn låter dig enkelt övervaka vattennivån. Luftfuktaren är både estetiskt tilltalande och lätt att underhålla.

Ta hand om din hud


Deerma F628S producerar vattenmikropartiklar som djupt återfuktar dina hudporer, vilket förbättrar både din hälsa och ditt utseende.

Luftfuktare och aromaterapi i ett


Fyll den speciella behållaren med din favorit eterisk olja och njut av en avkopplande doft. Perfekt för att slappna av efter en lång dag.

Specifikation
- UV-ljus för vattenrening
- 5L vattenbehållare
- 25W effekt
- 30 dB ljudnivå
- Inbyggd hygrometer
- Tre justerbara vattennivåer
- Anpassat luftfuktningsschema upp till 12 timmar
Artikelnummer: 112595

Prishistorik

Recensioner

  • ⭐ Leverans 1-2 dagar
  • ⭐ 365 dagars öppet köp
  • ⭐ Frakt 49kr