• ⭐ Leverans 1-2 dagar
  • ⭐ 365 dagars öppet köp
  • ⭐ Frakt 49kr
  • klarna
Termos med vattenkokning och digital display
NYHET
Termos med vattenkokning och digital display
Termos med vattenkokning och digital display
Termos med vattenkokning och digital display

Termos med vattenkokning och digital display

449 kr
Just nu har vi bara 2 kvar av denna produkt

  • prisjakt

Beskrivning

Portabel termos och vattenkokare i ett  • lättviktig och kompakt design på 350 ml

  • temperaturjustering mellan 40-90°C

  • snabb vattenkokning på bara 8,5 minuter


Deerma DR035S är en praktisk termos som inte bara kokar vatten utan också håller det vid den önskade temperaturen. Med en vikt på endast 350g och en kapacitet på 350ml kan du enkelt ta med den överallt. Den är tillverkad av 304 rostfritt stål med 3-lagers isolering som skyddar dig från brännskador.

Justera temperaturen efter dina behov


Med Deerma DR035S kan du ställa in och hålla vattnets temperatur mellan 40-90°C med en noggrannhet på 1°C. Termosen håller automatiskt den önskade temperaturen i upp till 8 timmar när den är ansluten till strömförsörjningen, vilket är perfekt för att tillreda kaffe, te eller barnmjölk.

Snabb och säker vattenkokning


Den speciella säkerhetsventilen övervakar automatiskt trycket i termosen och släpper ut det vid behov. Detta gör att du kan koka vatten säkert även med locket stängt, vilket förhindrar att föroreningar kommer in. DR035S kan koka vatten på endast 8,5 minuter.

Högkvalitativa material


Termosen är tillverkad av säkert 304 rostfritt stål, vilket garanterar att inga föroreningar fälls ut vid kokning av vatten och att inga obehagliga lukter uppstår. Materialet är också resistent mot syror, rost och andra skador, vilket ger enastående hållbarhet.

Praktiska funktioner och säkerhet


Termosen är utrustad med en precis sensor som mäter och visar vattentemperaturen i realtid på en lättläst skärm. Med de två touch-knapparna bredvid skärmen kan du enkelt ställa in önskad temperatur eller välja kokningsfunktionen. En inbyggd sensor övervakar temperaturen och stänger av enheten automatiskt om den blir för varm. Dessutom förhindrar 3-lagers isoleringen snabb värmeförlust och skyddar dig från brännskador.

Praktisk kopp och minimerad risk för läckage


Termoslocket fungerar också som en bärbar mugg, tillverkad av PP-plast som är säker att använda med livsmedel. Muggen är utrustad med en pålitlig tätning som gör att du kan bära termosen i din ryggsäck eller handväska utan risk för läckage.

Specifikation
- Kapacitet: 350 ml
- Temperaturjustering: 40-90°C
- Vattenkokningstid: 8,5 minuter
- Material: 304 rostfritt stål, PP-plast
- Vikt: 350g
- Effekt: 300W
- 3-lagers isolering
- Digital display med touch-knappar
- Säkerhetsventil och automatisk avstängning
Artikelnummer: 112606

Prishistorik

Recensioner

  • ⭐ Leverans 1-2 dagar
  • ⭐ 365 dagars öppet köp
  • ⭐ Frakt 49kr