Betalningsätt

Vilka betalningssätt finns det?
Vi på 24.se erbjuder 5 olika betalningsmöjligheter!

- Fakturabetalning

Du kan handla dina varor på faktura mot en fakturaavgift på 9kr.

Leverans kan endast ske till din adress som finns registrerad såsom folkbokföringsadress eller särskild adress. 
Betalningsvillkor är 14 dagar netto, Vid försenad betalning tillkommer kravavgift på 60kr, samt ränta på 2% per månad.

I samband med köpet görs även kreditkontroll. Kraven som ställs är att man inte har betalningsanmärkningar samt en viss inkomst. Högsta belopp för fakturaköp är 1500kr
Man kan endast ha 1500kr kredit åt gången hos oss, beställda ordrar efter det makuleras automatiskt.

Tänk på att fakturan medföljer i din försändelse.

- Kortbetalning

Betala säkert med ditt VISA, Eurocard/ MasterCard. Din betalning är 100% säker genom DebiTech Payment Gateway, vilket anses har högsta säkerhet gentemot bedrägerier. Kortnumret skickas via en krypterad anslutning direkt till banken. Har ni problem att beställa med kortbetalning så kan det vara en inställning i webbläsaren som måste ändras. Ni behöver godkänna webbläsaren att spara 3:e partens kakor, (third part cookies) eller testa andra webbläsare.

- Direktbetalning via din bank

Betala säkert via din Internetbank. Din betalning är 100% säker genom DebiTech Payment Gateway, vilket anses har högsta säkerhet gentemot bedrägerier. Betalningen skickas via en krypterad anslutning direkt till banken. Fungerar med Swedbank, Nordea och Handelsbanken.

- Swish

För att kunna betala med Swish så krävs det att du har Mobilt BankID och Swish anslutet till ditt bankkonto och ditt mobilnummer. När du väljer att betala med Swish öppnar du din Swish-app och kontrollerar att de förifyllda uppgifterna är korrekta. Du godkänner köpet med Mobilt BankID och får direkt en bekräftelse på betalningen.

- Betalning mot postförskott

Betala ditt paket när du hämtar det på utlämningsstället. Postförskottsavgift på 73 kronor tillkommer. Det högsta beloppet för Postförskottköp är 2000kr.

Vid outhämtat postförskott tillkommer en kravavgift på 300 kr.

- Förskottsbetalning

Vid förskottsbetalning sker betalning till vårt bankgiro 5374-3282.
Har du valt betalning mot faktura kan du ej använda dig av detta bankgiro.

Alla beställningar mot förskottsbetalning måste läggas på hemsidan.

När du gjort en beställning inväntar vi din betalning innan vi levererar din order. Det är då viktigt att uppge ditt unika ordernummer som referens/meddelande vid betalningen. Inga extra avgifter tillkommer. Tänk också på att det tar 2-3 vardagar innan betalningen är registrerad på vårt bankgiro.


Om beställningen inte betalas inom 7 dagar annulleras ordern.