Om 24.se

24.se - varför betala mer än du behöver24.se är ett företag som erbjuder dig tillbehör till hemelektronik till rätt pris. I vår webbshop hittar du tillbehör till mobiltelefoner, datorer, tv-spel, surfplattor, laptops och minneskort, men även hem & fritidsprodukter. Vi finns förutom i Sverige även i Norge (24hshop.no), Danmark (24hshop.dk) och Finland (24hshop.fi).

Företaget 24.se (24 se Sverige AB) grundades i Kalmar den 1 augusti 1992. Det var först 2004 som webbshopen startade, då som ett hobbyprojekt i en källarlokal med en anställd.

Funderingar kring att öppna en webbshop hade funnits ett tag, men den dagen vi hade möte om detta ringde telefonen och en säljare frågade om vi vill köpa ett nytt webbshops koncept. Det måste vara ödet sa vi och tackade ja. Ingen kunde då ana att vi i dag, flera år senare skulle vara en arbetsplats med 1 miljon nöjda kunder. Ett bevis på att bra kundsupport, låga priser och snabba leveranser uppskattas!

Anledningen till att 24.se startades var avsaknaden av butiker med hemelektronik tillbehör till riktigt låga priser. Vårt motto var, och är än idag: ”Varför betala mer än du behöver”. Sedan start har 24.se växt kraftigt och breddat sortimentet till mycket mer än bara hemelektronikstillbehör.

Nu kanske du tänker, hur kan ni hålla så låga priser? Anledningen är att vi handlar stora mängder direkt till lägsta pris inom EU, Asien och Sverige. Vi säljer endast via internet och tack vare detta slipper vi dyra omkostnader såsom butikslokaler, butiksinredning och butikspersonal.

Många andra webbutiker använder sig idag utav 3:e parts logistik (att inte ha eget lager, utan låta distributörer skicka direkt till slutkund) så har vi istället låtit lagerföra alla våra produkter själva i våra egna lokaler, vilket innebär att dina beställda produkter finns i lager för omgående leverans.

Det som driver oss framåt är alla nöjda och återkommande kunder vi fått genom åren.

Tveka inte att kontakta oss om du funderar över något. Vi hjälper dig gärna med dina frågor då det är det viktigaste för oss. Vi försöker alltid få fram ett svar till dig omgående, senaste inom 1 vardag.

På 24.se är det du som kund som ska trivas och känna att du verkligen tjänar på att handla hos oss. Du handlar med trygghet och vet att priset är det bästa utan att göra avkall på kvalité.

Vi tar gärna emot tips om hur vi kan bli bättre, eller önskemål om vissa produkter som du skulle vilja se i vår webbshop.

Med vänlig hälsning,


Oscar & personalen på 24.se


Oscar

Oscar

Ledning och Inköp

Pia

Pia

Operativ Chef

Kian

Kian

E-commerce Coordinator

Clara

Clara

Warehouse Manager

Daniel

Daniel

Content Creator

Niklas

Niklas

Content Creator

Anes

Anes

Content Creator

Jenni

Jenni

Ekonomi

Johan

Johan

Ekonomi

Sara

Sara

Kundservice

Louise

Louise

Kundservice

Ebba

Ebba

Kundservice

Linda

Linda

Kundservice

Ida

Ida

Kundservice

Adam

Adam

RMA/Reklamation

Rebecca

Rebecca

RMA/Reklamation

Maria

Maria

RMA/Reklamation

Emmy

Emmy

RMA/Reklamation

Linn

Linn

RMA/Reklamation

Me

Lager - Logistik - Kontor

Lager - Logistik
Lagerbild
Lagerbild
Lagerbild
Lager - Logistik
Lagerbild
Lagerbild
Lagerbild
Lager - Logistik


Kontaktinfo:
24.se
Box 829
391 28 Kalmar
Sverige
fax:0480-780349
Kundtjänst via formulär: Kundservice

24 se Sverige AB är ett registrerat Aktiebolag och innehar F-skattsedel
Org.nr: 556444-4593

_______________________________________________________________________________________

Pricerunners Köpgaranti


PriceRunners Köpgaranti

Vi är registrerade för PriceRunners Köpgaranti


Ditt köp hos oss omfattas gratis av PriceRunner Köpgaranti. Det ger dig upp till 50.000 kronor om något skulle gå snett. För att omfattas av Köpgarantin så behöver du vara registrerad medlem på PriceRunner.


Köpgarantin gäller för fysiska personer skrivna i Sverige. Om en butik inte tar sitt ansvar enligt lagen och löser problem relaterade till ett köp inom 60 dagar så träder garantin i kraft.


Om du inte redan är medlem på PriceRunner och besökt oss genom dem så kan du, inom en timme efter ditt köp genomföra din registrering. Det kostar inget och tar mindre än tre minuter och vips så blir ditt köp skyddat! Besök PriceRunner för gratis Köpgaranti


Med PriceRunner Köpgaranti får du ersättning för defekt vara, om leverans av varan uteblir, om en enskild vara saknas vid leverans eller om varan är felaktig. För att Köpgarantin ska gälla så behöver beställningen vara adresserad till dig som privatperson.


Ersättning lämnas endast för inköpskostnader, fraktkostnader och den direkta ekonomiska skada du som kund lidit. Ingen ersättning lämnas för andra direkta eller indirekta kostnader, värdeminskning eller uteblivna intäkter.


För fullständiga användarvillkor och lista på kategorier som ej omfattas besök PriceRunner.

_______________________________________________________________________________________


Återvinningssystemet - Elretur
Gällande producentansvar för elektriska och elektroniska produkter enligt förordning 2000:208 samarbetar 24.se med El-kretsen AB.
Alla uttjänta el-produkter skall samlas in för miljöns och kretsloppets skull.

Du kan kostnadsfritt lämna in din uttjänta produkt till din kommuns bemannade insamlingsstation.
Elreturen AB, som vi samarbetar med återvinner och tar hand om detta på ett säkert sätt.
Exempel på elprodukter som omfattas av lagen är Mobiltelefoner, leksaker, GPS, radio & tv-apparater.
För mer information, besök http://www.el-kretsen.se/

___________________________________________________________________________________

Sponsorer