Om 24.se

24.se - varför betala mer än du behöver

24.se är ett företag som erbjuder dig tillbehör till hemelektronik till rätt pris. I vår webbutik hittar du tillbehör till mobiltelefoner, datorer, tv-spel, surfplattor, laptops och minneskort, men även hem & fritidsprodukter. Vi finns förutom i Sverige även i Norge (24hshop.no), Danmark (24hshop.dk) och Finland (24hshop.fi).

Företaget 24.se (24 se Sverige AB) grundades i Kalmar den 1 augusti 1992. Inom koncernen finns även sju stycken skobutiker i Småland och Blekinge. Det var först 2004 som webbshopen startade, då som ett hobbyprojekt i en källarlokal med en anställd.

Funderingar på en webbutik hade funnits ett tag, men just den dagen vi hade möte om detta, aldrig före eller efter, utan just den dagen ringer telefonen och en säljare undrar om vi vill köpa deras nya webbshops koncept. Det måste vara ödet sa vi och tackade ja. Ingen kunde då ana att vi i dag åtta år senare skulle vara 10 heltidsanställda på 24.se (cirka 50 anställda totalt) med 400000 nöjda kunder. Ett bevis på att bra kundsupport, låga priser och snabba leveranser uppskattas.

Anledningen till att 24.se startades var avsaknaden av butiker med hemelektronik tillbehör till riktigt låga priser. Vårt motto var, och är än idag: ”Varför betala mer än du behöver”. Sedan start har 24.se växt kraftigt och breddat sortimentet till mycket mer än bara hemelektronikstillbehör.

Nu kanske ni tänker, hur kan man hålla så låga priser? Anledningen är att vi handlar stora mängder direkt till lägsta pris inom EU, Asien och Sverige. Vi säljer endast via internet och tack vare detta slipper vi dyra omkostnader såsom butikslokaler, butiksinredning och butikspersonal.

Medans många andra webbutiker använder sig av 3:e parts logistik (Att inte ha eget lager, utan låta distributörer skicka direkt till slutkund) så lagerför vi alla våra produkter själva i vårt eget lager, vilket innebär att dina beställda produkter finns i lager för omgående leverans.

Alla nöjda och återkommande kunder vi fått genom åren är det som driver oss framåt. Vi är lätta att kontakta då vi har öppet varje vardag via e-post, fax eller post.

Tveka inte att kontakta oss om du funderar över något. Vi hjälper dig gärna med dina frågor då du som kund är viktigast för oss. Det är inte svårare än att fråga sig hur man själv vill bli bemött, så får man ett bra svar på hur en kundtjänst ska vara. Vi försöker alltid få fram ett svar till Dig omgående, senaste inom 1 vardag.

Viktigt hos oss på 24.se är att du som kund ska trivas och känna att du verkligen tjänar på att handla hos oss. Du handlar med trygghet och vet att priset är det bästa utan att göra avkall på kvalité.

Vi tar gärna emot tips om hur vi kan bli bättre eller önskemål om vissa produkter som du skulle vilja se i vår webbshop.


Oscar med Personal

Oscar

Oscar

Ledning och Inköp

Daniel

Daniel

Support

Björn

Björn

Support

Peter

Peter

Support

Joakim

Joakim

Support

Linda

Linda

Support

Adam

Adam

RMA/Reklamation

Evelina

Evelina

Ekonomi

Jenni

Jenni

Ekonomi

Me

Lager - Logistik

Maggan, Rickard, Josefin, Joakim, Marie, Anna, Caroline, Olof, Maria

Rickard
Alex
Evelina
Rickard
Alex
Evelina
Lager - Logistik


Kontaktinfo:
24.se
Box 829
391 28 Kalmar
Sverige
fax:0480-780349
Kundtjänst via email: support@24.se

24 se Sverige AB är ett registrerat Aktiebolag och innehar F-skattsedel
Org.nr: 556444-4593

_________________________________________________________________________


Återvinningssystemet - Elretur
Gällande producentansvar för elektriska och elektroniska produkter enligt förordning 2000:208 samarbetar 24.se med El-kretsen AB.
Alla uttjänta el-produkter skall samlas in för miljöns och kretsloppets skull.

Du kan kostnadsfritt lämna in din uttjänta produkt till din kommuns bemannade insamlingsstation.
Elreturen AB, som vi samarbetar med återvinner och tar hand om detta på ett säkert sätt.
Exempel på elprodukter som omfattas av lagen är Mobiltelefoner, leksaker, GPS, radio & tv-apparater.
För mer information, besök http://www.el-kretsen.se/

_________________________________________________________________________

Sponsorer