Sortera efter
Produktnamn˄˅
Pris˄˅
Tillagd˄˅
VISAR 1-100 (113)1 2 Sista 100 per sida

Billiga datordelar till din dator

Kortläsare, USB-hubbar, kablar mm - Datortillbehör

Letar du efter billiga datortillbehör till din dator? Då är chansen stor att du hittar det här – vad det än är du letar efter. Bland våra datortillbehör finns allt som gör din dator mer effektiv, rolig och användbar.

Vi har ett stort utbud av bra billiga tillbehör till datorn, som Datakablar, usb dongle, headset / datorhörlurar, kortläsare och usb adapter. Mycket nöje!
Datortillbehör

Dator eller PC som vi ibland kallar det, var ursprungligen en dator som utvecklades av IBM och som introducerades under tidigt 80-tal. Uttrycket PC kommer från det engelska ordet Personal Computer eller på svenska "Persondator". Vi erbjuder ett mycket stort utbud med PC tillbehör av olika slag till din stationära dator. Bärbar dator eller som den även kallas "Laptop/Notebook" hittar du under egen huvud produktkategori.

Minnet i din dator. Det finns två typer av minne i din dator, Arbetsminne och lagringsminne. Lagringsminnet är det som sparas under långt tid på till exempel hårddiskar, minneskort och inspelningsbara cd skivor/dvd skivor . Detta är vi stora återförsäljare av och har ett stort utbud till de rätta priserna.

Behöver du nya tillbehör till din PC? Vi har allt du kan tänka dig. Slit delar som tangentbord, mus och musmatta blir lätt skitigt eller slitet. Vi har rengöring till din dator och tangentbord, även skydd till ditt tangentbord. Vi har ett imponerande stort och bra sortiment av möss, pekdon och tangentbord. Inom kategorin nätverk hittar du mycket prisvärda artiklar, allt ifrån nätverkskablar till Routrar/Switchar. Har du kanske någon släkting eller vän på annan ort eller utomlands? Nu finns det fantastiska sättet att kommunicera helt gratis genom skype (verksamt inom området Internetbaserad kommunikation, främst IP-telefoni). Till detta har vi alla tillbehör du behöver så som högtalare, skypetelefon och hörlurar med mikrofon. Kolla gärna in våra webbkameror för att få en så bra helhetsupplevelse som möjligt under ditt skypesamtal. Alla typer av kablar du kan tänka dig till olika användningsområden och mycket mer hittar du hos oss på 24.se.

Vi säljer dator tillbehör till bland de lägsta priserna i Sverige. Vi är också stora försäljare av laptop tillbehör och ipad tillbehör, bläddra genom våra sidor för att välja ditt önskade tillbehör. Vi har alla möjliga tillbehör till alla datormärke som Acer, HP, Dell, Apple, Samsung, Asus, och många andra. I denna tid av datorteknik, är en dator en viktig del för nästan alla, från studenter till pensionärer. kontrollera dock noga innan beställning att de tillbehören du valt är kompatibla med just din dator/Ipad modell.