• ⭐ Leverans 1-2 dagar
  • ⭐ 365 dagars öppet köp
  • ⭐ Frakt 49kr
  • klarna
Minikyl - retro Coca Cola 9,5L
-31%
Minikyl - retro Coca Cola 9,5L
Minikyl - retro Coca Cola 9,5L
Minikyl - retro Coca Cola 9,5L
Minikyl - retro Coca Cola 9,5L

Minikyl - retro Coca Cola 9,5L

1 099 kr
1 595 kr
I lager, levereras inom 1-2 vardagar

Beskrivning

Coca Cola Cool Can 10 Minikylskåp för hemmet och resan  • Fungerar till bilens 12V-kontakt och hemmets elnät (230V)

  • Har en volym på 9,5 liter

  • Rymmer 10 stycken 33 cl-burkar


Skapa en sval och fräsch atmosfär för din dryck eller mat var du än är med Dometic Ezetil Coca Cola Cool Can 10. Oavsett om du behöver en pålitlig kylmöjlighet för ditt hem, kontor eller resor, är denna minikyl ett idealiskt val. Med dess imponerande kapacitet på 9,5 liter kan den rymma upp till 10 stycken 33 cl-burkar eller 4 stycken 1L-flaskor med en maximal höjd på 30 cm, vilket gör den till den perfekta följeslagaren för alla dina kylbehov.

Flexibel


Flexibiliteten hos denna minikyl är enastående. Den levereras med en 230V AC-kontakt för att passa perfekt hemma eller på kontoret. Men det är inte allt – den har också en 12V-kontakt som gör den kompatibel med din bil eller husvagn, vilket gör den till den ultimata följeslagaren för resor och utflykter. Oavsett om du är på väg till stranden, campingplatsen eller bara på en lång bilresa, kommer du alltid att ha en kall dryck eller färsk mat inom räckhåll.

Håller både kyla och värme


En annan imponerande egenskap hos minikylen är dess förmåga att kylas ner till 17 °C under omgivningstemperaturen. Det betyder att du kan njuta av din favoritdryck vid den perfekta temperaturen, oavsett om det är en varm sommardag eller en kväll framför TV:n. Dessutom kan den också hålla värmen upp till 60 grader, vilket gör den till en utmärkt lösning för att transportera och bevara varm mat under resor eller en picknick.

Unik design


Det som verkligen gör Dometic Ezetil Coca Cola Cool Can 10 minikyl unik är dess design som en klassisk Coca-Cola-burk. Den kommer att lägga till en känsla av retrostil och charm till ditt rum eller kontor och blir garanterat en populär samtalspunkt. Och med det smarta handtaget som är utformat som "burkens" öppnare kan du enkelt bära den med dig var du än går.

Specifikation:
- Volymkapacitet: 9,5 L
- Spänning: AC 230C – DC 12V
- Klimatklass: N
- Storlek: 32,2 x 32,2 x 47,7 cm
- Vikt: 4,5 kg

Detaljer

Prishistorik

Recensioner

  • ⭐ Leverans 1-2 dagar
  • ⭐ 365 dagars öppet köp
  • ⭐ Frakt 49kr