Sortera efter
Produktnamn˄˅
Pris˄˅
Tillagd˄˅
VISAR 1-50 (78)1 2 Sista 100 per sida

Lasertoner

Original/miljö och kompatibla Lasertoners

Om du behöver byta lasertoner till din skrivare så hittar du ett brett urval hos oss – såväl original som kompatibla toners.
Med original lasertoner avses toners som är tillverkade av originaltillverkaren, exempelvis Canon, Epson, HP eller Lexmark.
En kompatibel lasertoner är en nytillverkad toner som inte är tillverkad av originalltillverkaren, men som passar lika bra till din skrivare som en originaltoner. Samma kvalitetskrav, men skillnaden är priset, som blir billigare för dig som konsument.
Miljöpatroner är originalpatroner som återanvänds för att minska utsläpp och påfrestning på miljön. Efter förbrukning samlas patronerna in och skickas sedan till en utvald fabrik där de rengörs, testas och kvalitetssäkras inna det är dax för refill. Eftersom miljöpatroner kan återanvändas så blir de även billigare för konsumenten än vanliga originalpatroner.
Visa alla lasertoners | Lasertoners från: Brother, Canon, HP, m.fl.

LaserToner

Toner är den utbytbara komponenten som används i laserskrivare och kopiatorer.
Tonern innehåller ett pulver, pulvret är en blandning av kol och polymer (en tillsats för att ge material önskade egenskaper).
Toner används i laserskrivare, kopiatorer.

24.se kan erbjuda tre olika typer av toners, Miljötoner, orginaltoner och kompatibla.
Miljötonern är en originaltoner som återanvänds för att minska utsläpp och påfrestning på miljön, detta gör att miljöpatronen är något billigare för dig som kund eftersom denna går att fylla på och återvinna.

Tonern testas och godkänns på en utvald fabrik innan refill och återvinning sker.
För att tonern ska vara klassad som original så ska den vara tillverkad av originaltillverkaren.
Kompatibla toners är inte tillverkade av originaltillverkaren men är tillverkade så att de passar minst lika bra som ett original lasertoner.

Det vimlar av modeller och olika märken på laserskrivare och kopiatorer, för att vara säker på att man beställer en kompatibel toner till sin skrivare/kopiator bör du veta vad den har för märke samt modellbeteckning.
Använd dig av vår sökfunktion för att hitta rätt modell toner till din skrivare/kopiator.

24.se kan erbjuda toners från mängder olika märken, så som Brother, Canon, Dell, Epson, HP, Samsung, Xerox och OKI.
Låga priser, låg fraktkostnad och snabb leverans.
Behöver du bläckpatroner så säljer vi även det till låga priser.