• ⭐ Leverans 1-3 dagar
  • ⭐ 365 dagars öppet köp
  • ⭐ Frakt 49kr
  • klarna
Denver Bluetooth BTN-206 Over-Ear hörlurar

Denver Bluetooth BTN-206 Over-Ear hörlurar

299 kr
579 kr
I lager, levereras inom 1-3 vardagar

Beskrivning

Denver Bluetooth BTN-206 Over-Ear hörlurar med brusreducering, svart silver


Gillar du att lyssna på musik när du är på språng utan att bli störd? Då är du väl utrustad med Bluetooth 4.1 Over-Ear BTN-206 hörlurar från Denver. De har aktiv volymreduktion, som de använder för att filtrera bort omgivande brus för att kunna skapa en perfekt musikupplevelse för dig utan störande brus.

Anslut trådlöst
Denver Stereo Headset är den perfekta vardagens följeslagare. Oavsett om du är på tåget, på bussen, hemma i soffan eller under sport, kan dessa hörlurar användas var som helst. Anslut dem helt enkelt till din smartphone, mobiltelefon, surfplatta eller PC via Bluetooth 4.1 och börja njuta av musiken. Även moderna SmartTV-tv-apparater tillåter ofta anslutning av ett Bluetooth-headset. Tack vare trådlös funktionalitet behöver du aldrig oroa dig för att kabeln ska fastna någonstans. Så du kan bära BTN-206 särskilt bra i gymmet, när du städar lägenheten och som en sömnhjälp. Radioräckvidden är upp till 10 meter.
Dessutom kan hörlurarna kopplas till din mobila enhet med hjälp av aux-kabeln som ingår i leveransen, till exempel om du är på ett flyg.

Aktiv brusreducering
Inget mer irriterande omgivningsljud. Tack vare den senaste brusreducerande tekniken kan de högteknologiska ANC on-ear-hörlurarna filtrera bort och skydda yttre ljud på upp till 15-20 dB vid 100-1000 Hz. Den stängda over-ear-designen säkerställer inte bara ett högkvalitativt ljud med en fin bas. Det erbjuder också en särskilt hög nivå av bärkomfort, så att du kan bära det ergonomiska headsetet i flera timmar utan problem.

Ringa ett samtal? inga problem
Den integrerade handsfree-funktionen gör att du kan ringa telefonsamtal när som helst, var som helst. Tack vare den inbyggda mikrofonen kan din motpart enkelt höra dig. Det kraftfulla Li-Polymer-batteriet med 250 mAh gör att du kan prata i upp till 8 timmar. I standbyläge kan det till och med ta upp till 300 timmar innan OnEars behöver energi igen. För att ladda dem, använd helt enkelt den medföljande mikro-USB-kabeln tillsammans med en ledig port på din dator eller en extern uttagsadapter.

Lätt att använda
BTN-206 är lätt att styra med hjälp av de integrerade knapparna som sitter direkt på hörlurarna. Här hittar du knappar för volym, ström, ANR och Bluetooth.
För att förvara hörlurarna kan de enkelt fällas ihop. Så de får lätt plats i ryggsäckar, plånböcker, lådor och garderober.

Det perfekta tillbehöret
Den tidlösa designen på headsetet från Denver är alltid ett riktigt blickfång. Den hålls i en vacker svart med silverinslag och, tack vare det enkla färgschemat, anpassar den sig perfekt till nästan vilken outfit som helst.

Funktioner:
- Denver Bluetooth Over-Ear hörlurar BTN-206 med brusreducering, svart silver
- Trådlös musiknjutning utan störande ljud från din omgivning
- Bluetooth version 4.1
- Stängda over-ear-hörlurar med hög bärkomfort
- Aktiv brusreducering, brusreducering (ANC/ANR): upp till 15-20 dB vid 100-1000 Hz
- Räckvidd: upp till 10 meter
- Spel- och samtalstid: upp till 8 timmar
- Standbytid: upp till 300 timmar
- Högtalartelefon
- Inbyggd mikrofon
- Kontrollknappar på hörlurarna för ström, anslutning, volym +/- och för att slå på och av brusreduceringsfunktionen
- Med AUX-ingång för användning med kabel (perfekt för flygresor)
- Kvalitetsljud med fin bas
- Impedans: 32 ohm
- Frekvensområde: 20Hz - 20KHz
- Li-polymer batteri med 250 mAh
- Vikt: 200g
- Mått: 19,5 x 15,7 x 5 cm
- Färg: svart, silver
- Boxens innehåll: hörlurar, manual, micro USB-kabel, 3,5 mm ljudkabel

Detaljer

Prishistorik

Recensioner

  • ⭐ Leverans 1-3 dagar
  • ⭐ 365 dagars öppet köp
  • ⭐ Frakt 49kr

🍪

Vi använder Cookies.
Om du fortsätter att använda vår hemsida innebär det att du samtycker med detta. Läs mer >>