• ⭐ Leverans 1-3 dagar
  • ⭐ 365 dagars öppet köp
  • ⭐ Frakt 49kr
  • klarna
Portabel Dual Dockstation PS5 Handkontroll

Portabel Dual Dockstation PS5 Handkontroll

119 kr
I lager, levereras inom 1-3 vardagar

Beskrivning

Twin dock laddstation för PS5 Dual sense-kontroller, den kan ladda 2st PS5-kontroller samtidigt! Det tar cirka 2,5 timmar att ladda en styrenhet, 4 timmar för båda samtidigt.

Inbyggt skyddschip, mot överladdning, övertemperatur, överspänning, överström, överströmningsskyddsfunktioner och halkskydd, mer säker och pålitlig. När den är fulladdad kommer den automatiskt att koppla bort strömförsörjningen för att skydda din utrustning mot skador, så att du kan ladda din DualSense med total sinnesro.

Tillverkad av högkvalitativa material som ger den snabbaste och säkraste laddningen. Den medföljande universella USB-kabeln matchar de flesta USB-väggadaptrar, bärbara datorer eller andra laddningsportar. Denna funktionella laddningsstation är till för att kunna ladda din PS5-kontroller var som helst.

Laddning av 2 styrenheter via USB C-adaptrar, du behöver bara rikta in laddningsporten längst ner på styrenheten med den fasta porten på laddningsdockan och sätta i den. När du inte spelar behöver du bara släppa kontrollenheten i laddningsdockan, den laddas automatiskt. Denna controller-laddare kan vara en trevlig förvaringshållare, perfekt för att spara utrymme för att lagra dina kontroller.

Oavsett om du vill använda den hemma eller på ett nöjescenter, är denna laddningsdocka ett perfekt val. Ta bara tag i dina kontroller och ha kul med dina vänner!

Detaljer

Prishistorik

Recensioner

  • ⭐ Leverans 1-3 dagar
  • ⭐ 365 dagars öppet köp
  • ⭐ Frakt 49kr

🍪

Vi använder Cookies.
Om du fortsätter att använda vår hemsida innebär det att du samtycker med detta. Läs mer >>