Sortera efter
Produktnamn˄˅
Pris˄˅
Tillagd˄˅

Badrumsvågar

Med en personvåg blir det enklare att räkna ut kroppsvätska, fettprocent och BMI hemma i badrummet. På 24.se finns ett stort och stort utbud av badrumsvågar till marknadens lägsta priser. Vi har allt från digitala modeller som kopplas via bluetooth till mobilen eller surfplattan, till billiga analoga personvågar som hjälper dig att få stenkoll på vikten.

När du handlar på 24.se får du dessutom alltid prisgaranti, 30 dagars öppet köp och leverans inom 2-3 dagar (eller 24 h med expressfrakt!). Beställ en billig våg idag!En traditionell eller smart badrumsvåg?

En vanlig badrumsvåg räknar ut din vikt, men på senare år har även smarta personvågar tillkommit på marknaden. Det är produkter som räknar ut fler värden, vilket ger dig större koll och en mer realistisk bild av din hälsa.

Nya generationens badrumsvågar har bland annat balanstest och en app som sparar och jämför dina resultat, vilket hjälper dig att följa och förbättra dem. De kan bland annat läsa av muskelmassa, BMI, benmassa, vikt, kroppsfett, visceralt fett, basal metabolism, vattenkomposition och mycket mer.

Om du vill ha en vanlig mekanisk personvåg eller ett smartare alternativ beror helt och hållet på dina behov och vad du vill kunna förstå och läsa av.