• ⭐ Leverans 1-2 dagar
  • ⭐ 365 dagars öppet köp
  • ⭐ Frakt 49kr
  • klarna
Google Nest Hub 2nd Gen - Charcoal
-23%
Google Nest Hub 2nd Gen - Charcoal
Google Nest Hub 2nd Gen - Charcoal

Google Nest Hub 2nd Gen - Charcoal

949 kr
1 239 kr
Tillfälligt slut, lev. tid ej bekräftad.

Du är nu prenumerant.

Beskrivning

Google Nest Hub 2nd Gen


Det här är nya Nest Hub, mittpunkten i ditt hjälpsamma hem.

Håll dig uppdaterad om Netflix-serier, titta på YouTube-videor, lyssna på musik via högtalaren som nu är ännu bättre med mera. Styr flera hundra kompatibla smarta enheter från en central skärm med bara ett tryck eller rösten. Nest Hub är till hjälp för ditt aktiva hem. Se din kalender och skapa påminnelser och att-göra-listor. Varva ned med sövande ljud vid läggdags och vakna långsamt med gryningsalarmet.

Den förbättrade högtalaren har 50 % mer bas än den ursprungliga Nest Hub. Skapa grupper med andra skärmar och högtalare från Nest och få fantastiskt ljud i alla rum. Med Quick Gestures kan du styra många funktioner i Nest Hub. Spela upp eller pausa en låt eller video, snooza ett alarm och stoppa en timer. Quick Gestures använder Motion Sense för att upptäcka när din hand rör sig – utan kamera. Be Google spela musik eller en video, pausa en låt, styra volymen med mera.

Du styr ditt smarta hem från Nest Hub – den fungerar med hundratals kompatibla enheter. Använd rösten för att få viktig information medan du gör dig redo för dagen. Berätta att maten är klar eller att det är dags att åka. De hör dig på alla dina Nest-högtalare och -skärmar. Be bara Google att ställa in påminnelser, timers och alarm. De är perfekta för recept, tidsbokningar, läxläsning med mera.

Gryningsalarmet på Nest Hub väcker dig långsamt. Det gör skärmen gradvis ljusare och höjer alarmvolymen. Sidan Din kväll hjälper dig att varva ned på kvällen och göra dig redo för nästa dag. Somna till avslappnande ljud. Släck sovrumsbelysningen, justera din termostat, sätt alarm och kolla schemat för morgondagen – direkt från enheten.

Sömnsensorn analyserar din sömn med hjälp av rörelse och ljud. Läs mer om när du går och lägger dig, när du stiger upp och hur länge du vilat.45
Varje morgon visas en sömnsammanfattning på Nest Hub. Eller så säger du ”Hey Google, hur sov jag i går natt?”. Du kan stänga av mikrofonen när du vill med mikrofonreglaget. Och det är lätt att rensa Google Assistent-historiken när du vill.

Nest Hubs enkla design och subtila färger passar i alla rum. Skärmen anpassar sig till rummets ljus och är därför varken för ljus eller för mörk. Och den är framtagen med miljön i åtanke – höljet är tillverkat av 54 % återvunnen plast.

- 120.4 x 177.4mm
- 7" pekskärm
- Högtalare med stort registeromfrång
- 3 mikrofoner
- 15W
- Wi-Fi, Bluetooth eller kabel

Modell: GA01892-EU

Detaljer

Prishistorik

Recensioner

  • ⭐ Leverans 1-2 dagar
  • ⭐ 365 dagars öppet köp
  • ⭐ Frakt 49kr