• ⭐ Leverans 1-3 dagar
  • ⭐ 365 dagars öppet köp
  • ⭐ Frakt 49kr
  • klarna
Celltone Snigelkräm 50ml
Celltone Snigelkräm 50ml
Celltone Snigelkräm 50ml

Celltone Snigelkräm 50ml

169 kr
249 kr
Just nu har vi bara 2 kvar av denna produkt

Beskrivning

När en snigel skadas använder den sin egen "slem" för att läka sina sår. Snigelslemmet säkerställer att huden tas bort från gamla celler och att nya celler skapas.

Snigelslime har denna helande effekt inte bara på snigelns hud utan även på människors! Även om det kanske låter konstigt för dig, snigelslime som en ingrediens för en ansiktsgel, kommer effekten av Celltone Snail Gel att överraska dig.

Snigelslime innehåller flera komponenter som ger läkningens slem på huden. Huvudkomponenterna är allantoin, kollagen, elastin och vitamin A, C och E. Allantoin är ett ämne som säkerställer att huden blir av med gamla hudceller och skapar nya hudceller. Kollagen, ett ämne som kan låta bekant för dig, tillsammans med elastin i mänsklig hud, ger fasthet, elasticitet, ungdomlighet och motståndskraft.

Den helande effekten av Celltone Snail Gel gör denna gel extremt lämplig för att bekämpa hudåldring. Denna gel kan också hjälpa till att minska akne och ärr.

- En unik hudvårdslinje gjord av snigel-extrakt
- Främjar hudens helande effekt
- Lämplig för att förhindra åldrande av huden
- Hjälper till att minska rynkor, akne och ärr
- Innehåll 50 ML

Ingredienser:
Vatten, alkohol-denat., Propylenglykol, slemfiltrat, fenoxietanol, akrylater / C10-30 Alkylakrylat-sampolymer, trietanolamin, etylhexylglycerin, allantoin, parfym, imidazolidinylurea, metylparaben, etylparaben, propylparaben, butylparaben.

Detaljer

Prishistorik

Recensioner

  • ⭐ Leverans 1-3 dagar
  • ⭐ 365 dagars öppet köp
  • ⭐ Frakt 49kr

🍪

Vi använder Cookies.
Om du fortsätter att använda vår hemsida innebär det att du samtycker med detta. Läs mer >>