Sortera efter
Produktnamn˄˅
Pris˄˅
Tillagd˄˅
VISAR 1-100 (186)1 2 Sista 100 per sida

Bläck & Toners

Billiga bläckpatroner och lasertoners

24.se är inte störst på bläck och toners, men vårt mål är att vara billigast men ändå hålla bästa kvalité.
Bli inte förvånad om bläck till din skrivare är 50% billigare hos oss än hos konkurrenterna.

Vi säljer både kompatibla, miljö och original lasertoners och färgpatroner till bla HP, Canon, Brother och Samsung. Vi rekommenderar kompatibla patroner eller miljöpatroner, original refill patroner som nästan är gratis att köpa hos oss i jämförelse mot origínal bläck.
Du hittar även Fotopapper i hög kvalité till väldigt bra pris hos oss.

Visa alla: Bläckpatroner, Lasertoners, Bläckpatroner till HP eller Lasertoners till HPBläckpatroner och Lasertoner


Har du slut på bläck i din printer? Vill du enkelt, snabbt och billigt beställa nya? Hos 24.se hittar du ett stort utbud av kvalitets patroner. Bläckpatroner och toners finns i många olika modeller, former, bläckfärger och beror på skrivarens märke och modell. För att hitta rätt modell till din printer låter du bara vår hemsida guida dig. Allt du behöver veta är tillverkaren och modell på din printer. Kolla även in vårt sortiment av Refill-sats till bläckpatroner (finns i färg och svart). Alla priser och all produktinformation finns lättillgänglig och uppdateras dagligen på vår sida.

Vad är en bläckpatron? En bläckpatron är en utbytbar komponent i en bläckstråleskrivare. En sådan skrivare sprutar bläck genom mikroskopiska munstycken mot papperet. Våra patroner innehåller bläck som fördelas ut på pappret under utskriftens gång. Det vanligaste är att bläckpatronen innehåller en eller flera partitionerade bläckreservoarer, vissa tillverkare lägger även till ett datachip och kontakter som kan kommunicera med din skrivare och samtidigt göra det svårara att tillverka "piratkopior" av patronen.

Bläckstrålskrivare är ett bra val för att få utskrifter i 4-färg av mycket bra kvalitet på vanligt skrivpapper. Ska du skriva ut fotografier bör speciellt fotopapper användas för att få högsta kvalitet. Vi säljer Fotopapper i olika storlekar, intresserad? kolla in vårt sortiment. För att få så hög kvalitet som möjligt på dina utskrifter är det viktigt att kontinuerligt byta patron/patronerna eller att fylla på med refill bläck. Alla tillverkare av bläckpatroner tillverkar patroner som passar specifikt till särskilda skrivarmodeller, därför är det viktigt att du kontrollerar bruksanvisningen för att få veta vilken patron som passar just din skrivarmodell.

Det är också viktigt att se efter hur många olika färger det finns i din patron. En bläckstrålskrivare använder vanligtvis fyra färger: svart, gul, ljusblå och ljusröd, men kallas i dessa sammanhang, Svart, Gul, Cyan och Magenta. Dessa kan finnas samlade i en patron eller uppdelade på fyra stycken olika tankar (en för varje färg), detta varierar beroende på printermodell. Vi erbjuder orginalpatroner, kompatibla patroner samt miljöpatroner. Kolla gärna in vårt sortiment av Bläckpatroner, finns bland annat till modellerna Epson, HP, Brother, Canon, m.fl.

Vad är en toner? Lasertoner används i laserskrivare, kopiatorer och består av ett sorts torrt pulver. Pulvret är en blandning av kol och polymer(en tillsats för att ge materialet önskade egenskaper). En förenklad förklaring hur en laserskrivare fungerar, är att tonerpulvret placeras på den skrivbara ytan med statisk elektricitet, sedan smälts pulvret fast genom extrem snabb uppvärmning. Att skrivaren har fått namnet laserskrivare beror på att det är en laserstråle som ritar upp den elektriska bilden av utskriften på bildöverföringstrumman. Numera används oftast billigare och effektivare lysdioder istället. Om detta pulver skulle förekomma på hud eller kläder, testa att tvätta bort det omgående med kallt vatten innan det torkar in. Varmt vatten är inte att rekommendera, då det mjukar upp tonerpulvret och gör det svårare att få bort.

Vi har ett stort sortiment av toners till nästan alla märken och modeller. Kolla gärna in vårt sortiment av lasertoner, finns bland annat till modellerna Samsung, HP, Brother, Canon, m.fl. Dessa till bra kvalitet och extremt bra priser. Vi säljer både laserskrivare och bläckstrålsskrivare till mycket förmånliga priser, kika in vårt sortimentet.

Skrivare Printer eller skrivare är en maskin som hjälper dig att överföra text och bilder till papper. Skrivaren eller printern ansluter du lätt till din stationära dator eller laptop. På marknaden idag finns ett enormt utbud av skrivare och printers. Laserskrivare är i regel dyrare i inköp än bläckstråleskrivare men kostnaden per utskriven sida är betydligt lägre. Det finns flera typer av skrivare så som: Bläckstråleskrivare, Laserskrivare, Matrisskrivare, Termo-transferskrivare, Sublimeringsskrivare och Plotter. Ta lätt reda på vad för typ av patron eller toner som passar din skrivare/printer modell genom vår sida. Vi hjälper dig att hitta rätt tillbehör till just din modell.