• ⭐ Leverans 1-3 dagar
  • ⭐ 365 dagars öppet köp
  • ⭐ Frakt 49kr
  • klarna
Razer Basilisk V3
NYHET
-25%
Razer Basilisk V3
Razer Basilisk V3
Razer Basilisk V3

Razer Basilisk V3

729 kr
969 kr
I lager, levereras inom 1-3 vardagar

Beskrivning

Spelmus för avancerade gamers


Razer Basilisk V3 är den senaste tillskottet i Razers populära Basilisk-serie, och den är utformad för att möta de högsta kraven från avancerade gamers. Med sin imponerande prestanda och anpassningsförmåga är detta den ultimata musen för de som kräver det bästa.


  • 11 programmerbara knappar

  • 26000 DPI

  • RGBfärgerRazer Basilisk V3 är den perfekta spelmusen för de som söker överlägsen prestanda och anpassningsmöjligheter. Med sin högkvalitativa optiska sensor, robusta omkopplare, mångsidiga knappar och imponerande RGB-belysning kommer Basilisk V3 att hjälpa dig att nå nya höjder i dina spel. Välj Razer Basilisk V3 för den bästa spelupplevelsen.

Razers Focus+ optiska sensor


Basilisk V3 är utrustad med Razers Focus+ optiska sensor, som erbjuder extremt hög precision och spårningsförmåga. Med en justerbar DPI på upp till 26 000 kan du anpassa musens känslighet efter dina behov, oavsett om du behöver precision i strategispel eller snabba rörelser i FPS.

Razer Optical Mouse Switches


Musen har Razers optiska musomkopplare som ger oöverträffad snabbhet och hållbarhet. Med en livslängd på upp till 70 miljoner klick kommer Basilisk V3 att tjäna dig under lång tid, oavsett hur intensiva dina spelsessioner är.

Razer HyperScroll roterande hjul


Basilisk V3 har Razers HyperScroll roterande hjul som kan användas för både precisionsskrollning och snabbskrollning. Du kan anpassa hjulets motstånd enligt dina preferenser, vilket gör det idealiskt för både arbete och spel.

11 Programmerbara knappar


Med 11 programmerbara knappar, inklusive en multifunktionspadda på sidan, ger Basilisk V3 dig möjlighet att anpassa musen efter dina spelbehov. Använd Razers Synapse-programvara för att enkelt tilldela kommandon och makron till knapparna.

Chroma RGB-belysning


Razer Basilisk V3 har den ikoniska Chroma RGB-belysningen som ger dig över 16,8 miljoner färger att välja mellan. Anpassa musens utseende och skapa din egen unika belysning för att matcha din spelsetup.

Ergonomisk eesign


Musen har en ergonomisk design som passar perfekt i handen och minskar trötthet under långa spelsessioner. Den har även en avtagbar sidohandstöd som ger extra komfort.

Specifikation
- Sensorupplösning 26000 dpi
- 11 programmerbara Knappar
- Bredd 60 mm
- Höjd 42,5 mm
- Djup 130 mm
- Vikt 101 g
- Anslutning: USB

Detaljer

Prishistorik

Recensioner

  • ⭐ Leverans 1-3 dagar
  • ⭐ 365 dagars öppet köp
  • ⭐ Frakt 49kr