• ⭐ Leverans 1-2 dagar
  • ⭐ 365 dagars öppet köp
  • ⭐ Frakt 49kr
  • klarna
Sony inzone H7 Trådlöst Gaming Headset
-40%
Sony inzone H7 Trådlöst Gaming Headset
Sony inzone H7 Trådlöst Gaming Headset
Sony inzone H7 Trådlöst Gaming Headset
Sony inzone H7 Trådlöst Gaming Headset

Sony inzone H7 Trådlöst Gaming Headset

1 429 kr
2 389 kr
Produkten har utgått

  • prisjakt

Beskrivning

Sony INZONE H7 Trådlöst gamingheadset  • För PC och PlayStation

  • Batteritid upp till 40 timmar

  • Uppfällningsbar mikrofon


Hör dina motspelare innan dem hör dig med Sony INZONE H7 som är ett trådlöst headset speciellt framtagen för spel

360 Spatial Sound


Med 360 Spatial Sound som är konstruerat för spel kan du upptäcka motståndarnas position runt dig vilket ger ett övertag.

Optimering av akustiken


Sony har utformat headsetet med avancerad teknik och smart design för en symmetrisk akustisk struktur. Det här ger en tillräcklig flexibilitet för att passa flera olika huvudformer och huvudstorlekar.

Verklighetstrogna ljud


INZONE H7 har optimerats för att ge en korrekt ljudåtergivning av de låga frekvenserna för att få en kraftig bas som i sin tur gör djupa ljud mer explosiva. Det här kan exempelvis ge ett verklighetstroget motorljud.

Komfortabel användning


En annan fördelaktig faktor för dessa headset är bekvämligheten. Skapade för att du ska kunna spela under långa sessioner har örondynorna ett minimalt tryck mot öronen med ett noggrant utvalt material av nylon för maximal mjukhet. Huvudbandet är vadderat för att skapa en behaglig känsla under en lång tid.

Uppfällningsbar mikrofon


För att kunna kommunicera med tydlighet har en mikrofonbom utvecklats som säkerställer att du alltid hörs. Mikrofonen är dubbelriktad och därför fungerar den i två olika riktningar för att göra din röst extra tydlig. För att stänga av ljudet på mikrofonen fäller du simpelt nog bara upp den.

Trådlös användning


Ett skrivbord med få kablar på ger mindre distraktioner när du spelar och det här appliceras på INZONE H7 som ger dig full trådlöshet. Med den inkluderande USB-transceiver 2.4 GHz får du en kort fördröjning vilket gör att du inte missar något.

Bluetooth


Samtidigt som headsetet är anslutet till USB-transceivern på datorn kan du ansluta till din smartphone via Bluetooth. Ta emot och svara på samtal samtidigt som du spelar!

Lång speltid


Upp till 40 timmar, det är tiden som du kan använda INZONE H7 utan att behöva ladda. Om det skulle krisa med batteritiden kan du snabbladda headsetet och få en timmes speltid till. Om batteritiden är helt slut kan du ladda samtidigt som du spelar tack vare den långa och medföljande USB-kabeln på 1,5 meter.

Smarta kontroller


För att fokusera på spelet och inte behöva gå in på olika inställningar i datorn har headsetet försetts med smarta kontroller.
På den vänstra öronkåpan finns alla huvudkontroller. En volymratt för att ändra ljudnivån finns, funktionen att fälla upp mikrofonen för att stänga av mikrofonljudet och där finns USB-porten för laddning med en laddningslampa.
På den högra öronkåpan finns en knapp för att ändra ljudbalansen mellan spel och chatt samt en strömknapp och en Bluetooth-knapp.

Ett Discord-certifierat headset


Sony INZONE H7 är fullt kompatibel med Discord för röst-, video och textkommunikation. En smidig tjänst för att kommunicera med dina vänner samtidigt som du spelar.

Specifikation:
- Hörlurstyp: Fullstorlek, sluten
- Trådlös teknik: Radiofrekvens 2.4 GHz, Bluetooth 5.0
- Räckvidd: Ca. 10 m
- Batteritid: Max. 40 timmar
- Membran: 40 mm
- Mikrofon: Ja
- Mikrofontyp: Bom
- Mikrofonriktning: Dubbelriktad
- Innehåll i förpackningen: Sony Inzone H7, USB-kabel 1,5 m, trådlös adapter (USB)
- Färg: Vit, svart
Artikelnummer: 103837

Prishistorik

Recensioner

  • ⭐ Leverans 1-2 dagar
  • ⭐ 365 dagars öppet köp
  • ⭐ Frakt 49kr