Sortera efter
Produktnamn˄˅
Pris˄˅
Tillagd˄˅

Laptopladdare

AC-adapter till bärbar dator

Laddare passande de flesta bärbara datoror till marknadens förmånligaste priser hittar du hos oss. Genom stora inköp och att direktimportera från fabrikerna har vi lyckats få ner priserna betydligt i jämförelse med vanliga butiker. Våra Ac adaptrar håller givetvis ändå en hög kvalitet. Vi har mer än 100 olika laptop laddare till alla de stora märkena, såsom HP, Dell, Acer, Apple m.m. Med en AC-adapter kan du ladda din laptop från andra typer av eluttag. Tänk på att det är viktigt att kontrollera AC-adaptern innan beställning så att den passar till just din datormodell. På datorns undersida eller på din befintliga laddare kan du se vilken volt/ampere din laptop behöver.

Visa alla AC-adaptrar | Adaptrar från: Acer, Apple, Dell, HP, Sony och Toshiba, m.fl.
Laptop Laddare

Laptop Ac adapter är det viktigaste tillbehöret till din laptop, då datorn inte klarar sig så länge på en laddning utan behöver kontinuerligt laddas. Bli inte avbruten i en film eller med arbetet på resan på grund av att laptoppen behöver laddas. Se till att du har en bra och fungerande laddare till din bärbara dator.
Oavsett vad du har för laptop så har 24.se en Ac-adapter till dig. 24.se har ett stort utbud av Notebook laddare i märken som Acer, Apple, HP Compaq, Sony, Toshiba m.fl.
Kontrollera dock noga innan du beställer en laddare till din laptop, så att den passar och är kompatibel. Detta gör du genom att kolla på din original laddare eller din laptops beteckning, använd dig sedan av vår söktjänst för att hitta rätt laddare.
Är det svårt att hitta rätt laddare? Kontakta gärna vår duktiga kundsupport. Dom hjälper dig gärna att hitta rätt. Vi kan även erbjuda våra universal laptop laddare, dessa kommer med alla tänkbara anslutningar och kan användas till nästan vilken laptop som helst. Den universella Ac-adaptern kan man spara och använda även om man köper ny dator med annan ladd anslutning.
Om din laptop snabbt blir urladdad, och du har en ny och bra laddare (Ac-adapter) kan det vara batteriet som behöver bytas ut. Kolla in vårt sortiment av billiga kvalitets laptop batterier till din Notebook.