Sortera efter
Produktnamn˄˅
Pris˄˅
Tillagd˄˅

Drönare & tillbehör

Det finns ingen roligare och mer användbar gadget än drönare! På 24.se hittar du billiga drönare med kameror och med en mängd andra funktioner från varumärken som DJI, Vortex, Forever och Arcade. Här hittar du dessutom ett stort urval av reservdelar och tillbehör till drönare.

När du handlar på 24 får du alltid prisgaranti, 30 dagars öppet köp, leverans inom 2-3 dagar eller 24 h med expressfrakt. Fynda drönare redan idag!

Mer om vårt utbud av drönare

Ska du köpa drönare men är osäker på vilken du ska välja? Nedan guidar vi dig i djungeln kring drönartillbehör och funktioner att hålla lite extra utkik efter.

Drönarguiden

Funktioner

Vad har storleken för betydelse? Vad är FPV-stöd och varför är bildkalibrering viktigt? Frågorna kring radiostyrda drönare kan vara många – men här kommer allt du behöver veta om de viktigaste funktionerna.

FPV-stöd

Är en funktion som gör att du med din mobil, surfplatta eller VR-headset kan se i realtid exakt vad drönaren ser. En häftig funktion som många uppskattar!

Storlek

Många uppskattar att kunna ta med sig drönaren utomlands och filma äventyren. Om du är en av alla dem som vill kunna ta med den som handbagage eller i resväskan så är storleken viktig att ha i beaktning.

Bildkalibrering

Om du ska satsa på en Quadrocopter med kamera är bildkalibrering nästan ett måste för att få bra bilder. Den gör så att du får bilder av hög kvalitet trots att drönaren flyger längs horisonten.

Drönartillbehör

Endast fantasin sätter gränsen för vad som är möjligt att åstadkomma med din drönare! Här kommer allt du behöver veta om vad du kan åstadkomma med rätt tillbehör.

Drönarväska

Ta med din drönare på äventyren! En väska är både ett snyggt, smidigt och säkert sätt att förvara din drönare. Inget är tråkigare än onödiga olyckor!

Lins- och skärmskydd

Undvik bilder som förlorar sin stjärnglans på grund av en kameralins som råkat ut för stötar, repor och smuts. Ett billigt och säkert sätt att få kameran att hålla länge!

Linsfilter

Få bättre kontrast när du fotograferar i ex. starkt solljus, mer effekter och skarpare färger med linsfilter som ger snyggare bilder. Ett måste för den som vill experimentera med sina bilder!

Telefon- och surfplattehållare

Gör så att du kan montera din mobil på drönaren för att ta bilder. Perfekt för modeller som inte har en kamera.

Stabiliseringsremmar

Saknar din RC drönare en bildkalibreringsfunktion eller vill du stabilisera bilden ytterligare? Då kommer stabiliseringsremmar att göra susen!

Propellers

Behöver du nya propellrar? Inga problem – vi har propellrar för en mängd olika modeller från DJI som är enkla att montera.

Högt betyg på Trustpilot

Hitta billiga drönare på 24.se. Hos oss får du dessutom prisgaranti, leverans inom 2-3 dagar, 30 dagars öppet köp och en kundservice som har tid för dig. Kanske är det därför vi har över en miljon nöjda kunder?

Varför betala mer än du behöver? Fynda idag!