Sortera efter
Produktnamn˄˅
Pris˄˅
Tillagd˄˅
VISAR 1-100 (457)1 2 3 ... 5 Sista 100 per sida

Belysning

24.se är destinationen för hemmafixare och inredningsälskare! Vi har letat igenom städer, länder och hela kontinent för att kunna erbjuda smarta och snygga LED-lampor du inte hittar någon annanstans. Kanske är det därför lampor från oss lyser hem, trädgårdar och balkonger över hela landet.

När du handlar på 24.se får du alltid prisgaranti, 30 dagars öppet köp och leverans inom 2-3 dagar (eller 24 h med expressfrakt)! Beställ din ljuskälla idag!LED-lampor

Att köpa en LED-lampa är både bra för plånboken och för miljön eftersom att det är mer energieffektivt. Här hittar du ett stort utbud av olika typer av LED ljus och LED-slingor för både inomhus- och utomhusbruk.

Vilken LED-lampa behöver jag?

Det finns många typer av LED-ljus som passar olika armaturer. Här kommer en guide som hjälper dig att hitta rätt lampa!

GU 10 LED

LED GU10 används oftast till spotlights och ger ett jämnt och bra ljus.

G4 LED

LED G4-lampor är vanliga till bland annat för belysning under köksskåp och badrumsbelysning, husbilar, campervans samt husvagnar. G4 LED-lampor ersättare de tidigare halogenlamporna med stift. De håller 20 gånger längre och förbrukar upp till 90% mindre ström än sin föregångare med halogenteknik.

G9 LED

En G9 lampa ger bra punktbelysning i butiker, hotell och restauranger. De är även perfekta och vanliga för skrivbordslampor och skåpbelysning.

LED-lampa E27

E27 LED är den vanligaste lampan som används passar de flesta socklar för dina inomhuslampor.

MR16 LED

En ljuskälla som är vanlig i hem, hotell, restauranger, kontor och butiker! Med MR16 LED spotlights kan man skapa ett spännande samspel mellan ljus och skugga för en dynamisk stämning

LED-lampor E14

En lamptyp som är perfekt för både allmänbelysning och dekorativ belysning i fönsterlampor eller ljuskronor.

LED-slinga (LED strip)

En RGB LED strip ger ett jämnt och fint ljus som sätter stämningen i trädgården eller hemmet. Kan ligga på marken, fästas under kökshylla eller hängas upp. Här hittar du även en batteridriven LED-slinga och LED-slinga 12v.

LED-strålkastare

En ljuskälla som ger perfekt belysning utomhus och fästs på väggen. De används för att lysa upp uppfarten, entrén, muren, trädgården, gången eller poolen och ger en snygg utebelysning.Fler typer av lampor

Här kommer en guide om våra andra typer av inom- och utomhuslampor!

Ficklampa

Behöver du en stark ficklampa? De är perfekta för dig som ska vandra eller campa. Vi har ficklampor för barn och vuxna med låg vikt, som håller hög kvalitet och ger ett bra ljus.

Solcellslampa

Solcellsbelysning är det mest miljövänliga alternativet och perfekt som utomhusbelysning. Vi har många olika typer av snygga och smarta solcellslampor som förhöjer stämningen i din uteplats.

Pannlampa

En bra pannlampa är ett måste när man jobbar, cyklar, springer, klättrar, vid orientering eller vandring i mörker. Vi har både uppladdningsbara och starka pannlampor!

Smarta lampor (trådlösa lampor)

Här hittar du ett stort utbud av smarta glödlampor. Wifi-styrda lampor är både smidigt och energieffektivt. Wifi-lampor gör det möjligt att stänga av/sätta på belysningen via exempelvis mobilen samt bestämma regler för när och hur lamporna ska lysa vid angivna tider.Köp lampor online på 24.se idag!

Handla lampor på nätet hos 24.se. Här får du förutom marknadens lägsta priser även prisgaranti, 30 dagars öppet köp, fri frakt och leverans inom 2-3 dagar eller 24 h med expressfrakt. Köp ljuskällor online idag!