Sortera efter
Produktnamn˄˅
Pris˄˅
Tillagd˄˅

Batteridrivna och uppladdningsbara ficklampor

Vi erbjuder ett stort sortiment av billiga ficklampor. Hitta allt från vattentäta ficklampor för utomhusaktiviteten till arbetslampor och precis allt däremellan. Välj och vraka bland modeller i olika storlekar, fokus och ljusstyrkor. Låt ljuset guida dig genom mörkret!

När du handlar på 24 får du prisgaranti, 30 dagars öppet köp, leverans inom 2-3 dagar eller 24 h med expressfrakt. Fynda ficklampor redan idag!

Mer om vårt utbud av ficklampor

En bra ficklampa kan vara en nödvändighet både i arbetet och under friluftsaktiviteten. Den hjälper dig bland annat med att lysa upp vägen, slå upp tältet och se vart kompassen pekar i mörker. Nedan kommer tips på funktioner att kika lite extra på när du väljer en ficklampa.

Ljusstyrka och fokus

Ljusstyrkan anges i lumen, vilket är ett mått för hur mycket ljus ficklampan ger. En stark ficklampa har således ett högt lumenvärde. En ficklampa kan också ha ett brett eller koncentrerat fokus. Ett brett fokus innebär att den lyser brett, medan ett koncentrerat fokus gör att den lyser långt. Vi har även modeller där man kan välja mellan olika fokus.

Stöt- och vattentålig

Om du ska campa, vandra eller klättra är en stöt- och vattentålig ficklampa att föredra. Väderförhållanden i fjärran land kan snabbt bli kargt och blött.

Storlek och vikt

Att tänka på storlek och vikt är särskilt viktigt för dig som gillar utomhusaktiviteter. En liten ficklampa hjälper dig att hålla ned vikten på din utrustning. Resultatet blir en aktivitet som blir betydligt enklare att genomföra!

Högt betyg på Trustpilot

24.se – den bästa platsen för att hitta ficklampor för barn och vuxna! Hos oss får du prisgaranti, leverans inom 2-3 dagar, 30 dagars öppet köp och en kundservice som har tid för dig. Kanske är det därför vi har över en miljon nöjda kunder?

Varför betala mer än du behöver? Fynda idag!